2777
2789
عنوان

دارو خانه ها چه بی وجدان شدن😒😒

656 بازدید | 40 پست

دیروز دکتر بودم بهم قرص داده،رفتم داروخونه قرصو گرفتم اومدم خونه، دیدم توی بسته اش فقط سه تا ورق 10 تایی قرصه، درصورتی که دکتر برام نوشته 40 تا قرص!! 

چندوقت پیش هم ازمایش دادم شدیدا کمبود ویتامین دی داشتم دکتر برام قرص ویتامین دی 50000 نوشت و تاکید کرد فقط هفته ای یه دونه بخورم، رفتم داروخونه بهم یه قوطی قرص داد روش نوشته بود روزی یک عدد! بردم پیش دکتر گفتم اینو بهم دادن، گفت این چیه؟ اصلا به دردت نمیخوره من برات پنجاه هزار نوشتم این هزار داده!! رفتم به داروخونه گفتم پس بگیر این به دردم نمیخوره، گفت اخه اون دوزش بالاست خطرناکه! گفتم دکترداده دیگه،خلاصه کلی کل کل کردم، اون قرصو گرفتم، جالب اینجا بود که سه ورق قرصی که دکتر بهم داده بود و برای 11 ماه کافی بود قیمتش 11 هزار تومن بود، اون قوطی که برای یک ماه بود 35 تومن! 

خلاصه اینکه خودتون حواستون باشه حتما چک کنید داروهاتونو، خودشون به میل خودشون داروهارو عوض میکنن به مریض هم هیچی نمیگن! 

وجدان چیزیه که مدتهاست از این مملکت کوچ کرده رفته... 😔😔

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒

منم دیروز کتف بند خریدم۲۴۰تومن بهش میگم سایزش کوچیکه الاو بلا نه همینو ببر اخرسرم بردم پس دادم اندازه نبود

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه بی وجدان شدن اینام روش😐

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

آره واقعا منم یبار بابام رفته بود یه دارو بگیره نمیدونم برا شست و شوی دهان و یا ببنی بود خلاصه یه چیزی که به جاش بهش ضد عفونی کننده زمین و اینا داده بود داروخانه 😒😒حالا خوبه بابای من میخونه رو هر چیزیو یا نگاه میکنه

من ورقی ۱۱میگیرم.توچطور سه ورق ۱۱گرفتی؟؟؟میشه عکس بدی؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
داروخانه راست گفته دوزش بالاس مطمئنی طرف دکتره میزنه به کبدت مواظب باش

دوزش بالاست ولی خب حتما مصرف داره که میسازنش دیگه، من اصلا ذخیره ویتامین دی نداشتم بین 0 تا سه بود

اگه بشر این اصل رو رعایت کنه قطعا دنیا جای قشنگ تری میشه:وقتی از اعماق وجودت احساس میکنی زندگیت رو نکبت فرا گرفته بچه دار نشو! 😒ظلمِ ظالم، جورِ صیاد، آشیانم داده بر باد... ای خدا، ای فلک، ای طبیعت... شام تاریکِ مارا سحر کن... 🤲😢😞😞😞مشغول قتل‌عام روزها هستم‌!💔ما دهه شصتیا تو زندگی ازهرچی میترسیدیم سرمون اومد، از هرچی نمیترسیدیم هم سرمون اومد، یه سری چیزای متفرقه هم بود اونا هم سرمون اومد، یه سری چیزا هم اصلا مربوط به ما نبود ولی سرمون اومد، یه چیزایی حتی وجود خارجی نداشت ولی اونا هم سرمون اومد، لامصب معلوم نیس کله ست یا میدان مغناطیسی😒😒😒 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کاش من حسنی بودم و توی دِه شلمرود، تک و تنهابودم، و عین خیالمم نبود که نه قلقلی نه فلفلی نه مرغ زرد کاکلی هیچکس باهام رفیق نیست، و تنها دغدغه ام این بود که تنها روی سه پایه، بنشینم توی سایه☹️☹️ من به فکرِ خستگی های پَرِ پرنده هام، تو بزن تبر بزن... من به فکرِ غربتِ مسافرام، آخرین ضربه رو محکمتر بزن🍁🍃اون درختِ سربلندِ پُرغرور، که سرش داره به خورشید میرسه منم منم، اون درختِ تن سپرده به تبر که واسه پرنده ها دلواپسه منم منم، من صدای سبزِ خاکِ سُربی ام، صدایی که خنجرش رو به خداست، صدایی که توی بُهتِ شبِ دشت، نعره ای نیست ولی اوجِ یک صداست🌳🍃🍃سنگ است که میزند به سینه هرکس فقط برای خود😔 بیزارم از این خلقِ دورنگ و از ناکسان و هرکسی😒
من ورقی ۱۱میگیرم.توچطور سه ورق ۱۱گرفتی؟؟؟میشه عکس بدی؟

وافعا)؟_ مگه خارجی میگیری؟

من هروقت رفتمیه و ق گرفتم درحددوس تومن هروقتم گفتم خادجی هست گفت نه نبس فقط همینه 

وخدایی که بشدت کافیست
همه بی وجدان شدن اینام روش😐

اخه اینا به سلامتی مردم ربط داره، دلمون خوشه تو این گرونی میریم چکاپ و دکتر! اخرش داروی بی ربط میدن ادم خوب نمیشه

برای منم پیش اومد دکترم 3 بسته قرص نوشته بود این توی جعبه 2 بسته بود ولی پول 3 بسته رو گرفته بود. دز ...

یبار یه بسته قرص ۱۰۰ تایی خریدم اومدم بازش کردم ۴۰ تا توش بود، اصلا جعبه سبک بود، برگشتم پس دادم ، جالب اینجاس دختره زیر بار نمیرفت، میگفت مگ میشه ۶ بسته اش کم بوده من نفهمیده باشم؟ دکتر داروخونه اومد گفت بهش بده حتما کم بوده 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر