2777
2789
عنوان

سارافون بارداری

205 بازدید | 12 پست

برای عید میخوام سارافون بارداری جنس لی بگیرم.

بنظرتون پارچه لی بگیرم بدوزم بهتره یا آماده بخرم؟

الان پارچه ی لی گرونه ؟ قیمت نمیدونید ؟

بخوام آنلاین آماده  بخرم جایی مطمئن میشناسید؟

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خیاطی بلدی خودت بدوز

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
هفته ۱۳هستی؟؟؟واس عید شکم زیاد نداری.فک نکن لباس بارداری نیاز باشه دراون حد

برای عید میشم ۲۳ . الان شکم دارم لباسام تنگ شده.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
مثل منی.منم عید ان شالله هفته ۲۳هستم..شما تا الان اضاف وزن داشتی؟؟

عه آره چه جالب با همیم.

نه خوشبختانه همون ۵۱ کیلو هستم که بودم ولی یه هفته ست شکمم اومده جلو .دیگه قشنگ مشخصه.

مثل منی.منم عید ان شالله هفته ۲۳هستم..شما تا الان اضاف وزن داشتی؟؟

راستی سونو ان تی رفتی؟ جنسیت مشخص شده؟

راستی سونو ان تی رفتی؟ جنسیت مشخص شده؟

اره هفته ۱۲رفتم..من استرس سلامتیشو داشتم اصلن ازش واسه جنسیت سوال نکردم.دکتر سنوگراف هم چیزی بهم نگفت.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
اره هفته ۱۲رفتم..من استرس سلامتیشو داشتم اصلن ازش واسه جنسیت سوال نکردم.دکتر سنوگراف هم چیزی بهم نگف ...

منم اصلا برام مهم نبود ولی الان هر کی میپرسه میگم نمیدونم تعجب میکنه. مامانم میخواست سیسمونی بخره گفت چرا نپرسیدی. ولی اصولا ان تی تشخیصش قطعی نیست برای همین پرسیدم تو میدونی یا نه.