والا ما گیلانی هستیم و کلی نارنج داریم . همشو اب میگیریم از صافی رد میکنیم میریزیم تو بطری و می زاریم یخچال . نه نمک میزنیم نه میجوشونیم اصلنم گاز دار نمیشه چون فورا میزاریم یخچال .اصلنم تلخ نمیشه من ماله نود و پنج رو هنوز یکم دارم و استفاده میکنم
والا ما گیلانی هستیم و کلی نارنج داریم . همشو اب میگیریم از صافی رد میکنیم میریزیم تو بطری و می زاری ...
جدي.من اب گرفتم گذاشتم يهچال بعد از ده روز بوي كپك ميداد و مزش هم بد شده بود.ديگه از اون به بعد ميريزم تو قالب يخ ميذارم فريزر يخ كه زد ميذارم تو كيسه زيپ كيپ همش رو