2737
2734
عنوان

خوردن تربچه در دوران بارداری

16477 بازدید | 0 پست

خانوم های باردار اگه نگران خوراکی هایی که می خورید هستید حتما واستون سوال شده که خوردن تربچه در بارداری چه تأثیری میتونه روی شما داشته باشه. ارزش غذایی تربچه برای زنان باردار، مزایای خوردن تربچه برای زن باردار، خطرات احتمالی خوردن تربچه برای زن باردار و ... رو در ادامه میگم.

تربچه رو میشه هم به صورت خام و هم به صورت پخته و یا سرخ شده خورد.


آیا زنان باردار می توانند تربچه بخورند؟

 

بله خوردن تربچه در بارداری بلامانع است و اگر ضرری هم داشته باشد به صورت غیر مستقیم است اگر موارد احتیاطی در زمان خوردن تربچه در بارداری رو رعایت کنید مشکل خاصی پیش نمیاد.


ارزش غذایی تربچه

 

یک فنجان تربچه ، حاوی ویتامین و مواد معدنی مهم ، از جمله پتاسیم ، فولات ، کلسیم ، آهن ، ویتامین C ، ویتامین A ، B- ، روی و منگنز است. فولات به ویژه برای رشد جنین شما بسیار مهم است ، در حالی که ویتامین C و آهن در رشد سیستم گردش خون و اندامهای مختلف از اهمیت زیادی برخوردار هستند. علاوه بر این ، کلسیم برای رشد دندانها ، سیستم اسکلتی و عضلات ضروری است.


مزایای شگفت انگیز خوردن تربچه در دوران بارداری

 

کنترل وزن

 

تربچه مقادیر زیادی فیبر دارد ، و کربوهیدرات و قند کمی دارد و می تواند یبوست را کاهش داده و تا حدودی مانع چاق شدن شما بشه.


پیشگیری از سرطان

چندین ماده ضد سرطان قدرتمند مانند ایزوتیوسیانات و سولفورافان در تربچه وجود دارد.


سلامت قلب و عروق 

تربچه دارای پتاسیم زیادیه و باعث بهبود گردش خون و کاهش فشار خون می شود. آنتی اکسیدان هایی به نام آنتوسیانین ها نیزکه در تربچه وجود دارند می توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کنند.


تربچه مشکلات ادراری را بهبود می بخشد

خوردن تربچه در بارداری باعث بهبود جریان ادرار می شود. خواص ضد التهابی به درمان تورم دستگاه ادراری ، عفونت ها و غیره کمک می کند.


دیابت

تربچه دارای شاخص قند خون پایین است ، به این معنی که بر میزان گلوکز خون تأثیر نمی گذارد و برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند گزینه خوبی است.


تربچه به سلامت پوست زنان باردار کمک می کند

ویتامین C ، B و روی برای سلامت پوست عالی هستند.


خوردن تربچه سطح ایمنی زنان باردار را افزایش می دهد

تربچه به دلیل وجود ویتامین C سیستم ایمنی زنان باردار را تقویت می کند.


اقدامات احتیاطی هنگام خوردن تربچه

تربچه را به خوبی بشویید تا خاک آن کاملا پاک شود بهتر است تربچه را پوست بکنید و بعد میل کنید.

بهتر است تربچه را خام نخورید زیرا پختن ان باعث می شود پاتوژنهای مضر موجود در تربچه از بین برود.


خطرات و پیامدهای احتمالی خوردن تربچه هنگام بارداری


اگر تربچه به خوبی شسته نشود احتمال عفونت های خطرناک مانند سالمونلوز ، توکسوپلاسموز و شیگلوزیس وجود دارد. این موارد باعث تب بالا ، کم آبی ، درد بدن و علائم دیگری می شود که می تواند بر بارداری شما تأثیر بگذارد. اگر عفونت شدید باشد ، می تواند منجر به زایمان زودرس و یا سقط جنین شود.


تربچه رو در بارداری به چه شکل بخوریم؟

تربچه را در سوپ ها استفاده کنید.

تربچه را با سبزیجات دیگر به عنوان یک میان وعده میل کنید.

آن را به ماکارونی یا برنج قهوه ای اضافه کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز