2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بستیگی داره تو کدوم مرکز انجام میدی 

دولتی یا خصوصی 

خصوصی بالای ۱۲ ۱۳ میلیون هست 

یک سری ازمایش از شما و همسرت انجام میدن 

بعد وارد سیکل ای وی اف میشی 

دارو و امپول استفاده میکنی 

بعد پانکچر میشی (تخمک ازت برمیدارن) 

و بعد با اسپرم همسرت جنین تشکیل میدن 

برای تعیین جنسیت جنین باید ب مرحله بلاستوسیت یعنی ۵ روزه برسه 

البته احتمال خطا هست و صددرصد نیست 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
@اوووووووف    

توضیح دادم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم بستیگی داره تو کدوم مرکز انجام میدی  دولتی یا خصوصی  خصوصی بالای ۱۲ ۱۳ میلیون هست& ...

هزینت چقدر شد؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
هزینت چقدر شد؟

بیشتر از ۲۰ میلیون 

با وام 

قرض گرفتن 

پس انداز 

و... 

جمع کردیم بزور 😣🚶‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم از توضیحت  ولی گفتن تعیین جنسیت صد درصده

اره صد درصده ولی ریسکش بالاست 

من یه دختر دارم رفتم تهران بیمارستان مهر تشکیل پرونده دادم و همه آزمایشات انجام دادم که برم ای وی اف بخاطر ریسک بالا و هزینه وحشتناک پشیمون شدم و نرفتم واسه تخمک کشی، اگه چند جنین تشکیل شد اونارو واسه تشخیص جنسیت میفرستن آزمایشگاه ژنتیک ببینم سالم هستن یا نه دخترن یا پسر، (بهش میگنpgd که هرکسی انجام نمیده فقط واسه تشخیص جنسیت و بیماری های ژنتیک) هزینهpgd تقریبا هر 4 جنین ده میلیون هست، البته ممکنه اصلا پسر توی اونا نباشه یا کیفیت نداشته باشه. خلاصه من که رفتم گفتن حدودا واسه ای وی اف 15تومن هزینه داره و هزینهpgdجداگانه هستش، که اگه شانس بیاری تعداد جنین هات زیاد باشن که هر دفه چهار تا بدی واسه بررسی، ممکنه هم جنین های اول پسر باشن و انتقال بدن واست ولی کلا ریسکش بالاست، کلا 80میلیون بذار واسه این کار ممکنه هم نتیجه نداشته باشه، یه آشنا داریم 60میلبون هزینه کرد جنین هاش هیچکدوم پسر نبود، دیگه امیدی ندارن بخوان دوباره برن، اگه هزینه واست مهم نیست شانست امتحان کن، من دوری راه و هزینه منصرفم کرد الان دارم با رژیم میگیرم ت من تحت نظر دکتر خوبی گفت 95درصد کمکت میکنم پسر بیاری، اگه خواستی برات میگم چیا بهم گفته