دنياخانوم مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1293 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست خانما کیا تازگیا ای وی اف انجام دادن واسه تعیین جنسیت لطفا از قیمتش و مراحلش برام بگین میخام انجام بدمهیچ شناختی هم ندارم ممنونم 1398/10/18 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروناززز25 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 429 من ivf کردم اما بدون تعیین جنسیت کسایی که واسه نازایی ای وی اف میکنن معمولا pgdنمیکنن, جنسیت بچت چیه
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 کسایی که واسه نازایی ای وی اف میکنن معمولا pgdنمیکنن, جنسیت بچت چیه نه مخصوصا بچه ی اول و مشکلی هم از نظر ژنتیکی و اینا نداشته باشین مراکز دولتی اصلا pgd نمیکنن فعلا احتمالی میدونم جنسیت رو تا آنومالی باید صبر کنم وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
سروناززز25 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 429 نه مخصوصا بچه ی اول و مشکلی هم از نظر ژنتیکی و اینا نداشته باشین مراکز دولتی اصلا pgd نمیکنن فعلا اح ... کجا انجام دادی؟ هزینه چقد شد
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 کجا انجام دادی؟ هزینه چقد شد رویان انجام دادم هزینه اولیه ۶ تومن شد بعد هایپر بودم فریز شدن ۵۰۰ واسه فریز گرفتن هر بار انتقال هم ۱میلیون ۳۰۰ تومن وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
سروناززز25 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 429 رویان انجام دادم هزینه اولیه ۶ تومن شد بعد هایپر بودم فریز شدن ۵۰۰ واسه فریز گرفتن هر بار انتقال هم ... والا مفت انجام دادی، مبارکت باشه ایشالا بچه سالم و صالحی به دنیا بیاری
فاطیما_منشن_خراب عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 5130 والا مفت انجام دادی، مبارکت باشه ایشالا بچه سالم و صالحی به دنیا بیاری آخه رویان دولتیِ تازه من بیمه هم نیستم با بیمه ارزون تر هم در میاد ممنونم عزیزم سلامت باشی❤❤ وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨👩👧👦🤩
دنياخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1293 اره صد درصده ولی ریسکش بالاست من یه دختر دارم رفتم تهران بیمارستان مهر تشکیل پرونده دادم و هم ... مرسی عزیزماز راهنمایت کجا هستی ممکنه دکتر تو شهر خودت باشه از من دور باشه
سروناززز25 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 429 مرسی عزیزماز راهنمایت کجا هستی ممکنه دکتر تو شهر خودت باشه از من دور باشه من دزفولم، دکتر و امکانات واسه ای وی اف هست، واسه pgdنیست البته تازه فهمیدم اهواز پی جی دی داره ولی من کلا منصرف شدم