2777
2789
عنوان

گوشی هواآوی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 20 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هواووی داشتم خیلی خوبه یه مزیتش اینه باتری داخلیه از دستت بیفته هیچیش نمیشه ،من پسرم دائم پرتش میکنه اما واقعا مقاومه همسرمم سامسونگ داره پسرم اونو پرت میکنه سریع هنگ میکنه خاموش میشه اما کیفیت دوربین سامسونگ بالاتره

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘

هواوی دارم همش هنگه. نتش بدرد اصلا نمیخوره گذاشتمش کنار. ولی مقاومتش زیاده چون چند بار کوبیدمش رو زمین هیچیش نشد

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤

من شوهرم هوااوی داریم من اول خواستم سامسونگ بخرم و راضی نبودم داداشم همزمان با من سامسونگ هم رده خریده من هوااوی خداییش 3ساله دارمش طلاااااااس نشووووو دوربینش که نگم براتون قیمتشون خیلی مناسب‌تر سامسونگ و قطططططططططعا کیفیتشون بهتره دوربین من حداقل 2برابر بهتره دوربین همرده سامسونگه که داداشم داره من 1.400خریدمش الان توبازار3وخورده اییه گوشیم دوباره هم بخوام عوض کنمش هوااوی میخرم سامسونگ فققققط پول برندشو میخوره ال سی دیشون زود میشکنه باید آفلاین بروز رسانیشون کنی کلا دنگو فنگ زیاد داره شوهرم هم سامسونگ داشت هم هوااوی هوااوی بهتره 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +