faranak_hm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 82 عنوان 💔💔حال دلم.... 165 بازدید | 17 پست دلم براش تنگ شده ولی اون بیخیاله استوری شاد میزاره الان 5روزه نه زنگ زده نه پیام داده دلم گرفته برام دعا کنین الکی الکی رابطم گند زده شد توش رومنمیشه دیگبا کسی راجبش صحبت کنم 😔😔همه میگن ولش کن نمیاد دیگه دعا کنین خبری شه حاله دلم بده😔 1398/10/14 | 19:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 بیخیال.. به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21321 ای خدا از دست این مردا ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14847 بی خیال اینا مرد زندگی نیستن عزیز دلم پسرا و مردا کلا یکم فرق دارن تو ناراحتی مثل ما نیستن . تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
عشقول عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 1891 بيخيالبعد از يه مدتي حال جفتتون عوض ميشه تو خوشحال ميشي و اون ناراحت
anare_soorati عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9840 تحمل كن و استورياشو نبين...پيامي بهش نزن.. سمتش نرو... فكر كن مرده... و براش عزاداري كن و تموم كنش واسه خودت... سعي كن هر چقدر سخت اما بپذيري.. لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
googooshsh3 عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 4793 اونا ک میگن ولش کن نمیاد خیلی غلت کردن بیشتر از حسادته من تجربه داشتمسعی کن خودت دوبارع بش زنگ بزنی رابطط رو درستش کن ..اونم حتمن میخاد دق بده بخت😂😂
nargoli عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3260 مردا برعكس زنا هستن دقيقا موقعي كه براي تو عادي ميشه و بيخيال ميشي اون تازه جاي خاليتوحس ميكنه😐 احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
faranak_hm مدیر استارتر عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 82 چرا گند زده شد؟سر چی سره یه دعوای بچه گانه منم بهم برخورد رفتم دیگم نیومد دنبالم
ava1213 عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 730 تحمل كن و استورياشو نبين... پيامي بهش نزن.. سمتش نرو... فكر كن مرده... و براش عزاداري كن و ت ... موافقم
رویا7979 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 3255 ما هم رابطمون داغونه اون اوایل هر لحظه سراغ میگرفت همش میخواست پیشم باشه ولی الان در حد روزی چند تا پیام دیگه واسش در اولویت نیستم نمیدونم همه ی رابطه ها به مرور زمان اینطور میشه یا من گند زدم توش🤦♀️ همیشه قوی باش 😊 اگه نمیتونی اَداشو دربیار