سلام عزیزانم
اسم خورشت: خورشت آبکی
اصل این خورشت با سبزیجات معطر محلی گیلانی درست میشه. ولی چون به سبزیجات محلی دسترسی نداریم از سبزی آش با درصد گشنیز و نعناع و برگ سیر بیشتر، استفاده میشه.
سبزی باید ریز ریز خورد شه و خوب سرخ شه.
سینه ی مرغ تکه ای و آبغوره .
با گوجه و بادمجان سرخ شده تزیین میشه.
من هنوز بادمجون سرخ نکردم ، گذاشتم بخیسه.
عطر این خورشت محشره ، یه جورایی با قرمه سبزی رقابت میکنه.
هنوز در مرحله ی جوشیدنه.چطوره؟!