2777
2789
عنوان

چی بگم به این پسره؟؟؟

269 بازدید | 20 پست

سلام خانمای گل

تو زمان مجردی یه پسری خیلی از من خوشش اومده بود ولی تا بیاد اقدامی کنه دو سه ماه بعدش من ازدواج کردم

بعد ازدواجم همیشه به یکی از فامیلای نزدیک ما که همکارشه میگه من فلانی رو دوست داشتم و دارم

همش خبرش میرسه که تو فکر منه....خیلی هم پسر ایده آلی

... انقدر علاقه شو تکرار کرده که منم متاسفانه گاهی ناخوداگاه به فکرش میفتم....میدونم کار درستی نیست...چیکار کنم؟! چی بگم به پسره که پشت سرم اظهار علاقه نکنه

(البته اینم گفته که آرزوی خوشبختی منو داره و دوس نداره زندگیم بهم بخوره اما مدام به همکارش میگه که منو دوس داره)

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

😒

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن دهنش بزار خون بیاد😒

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خب تو چرا عجله کردی؟ دندون رو جیگر میزاشتی خب

قدرت عجیب عشق رو من با تو ❤ شناختم. چطوری اومدی تو زندگیمو شدی تموم زندگیم نمی دونم... خیلی ازت دورم خیلی دلتنگتم😔. خدایا کمکم کن و کنارم باش🌹

به فامیلتون بگو نیاد به تو بگه اون چیا میگه، اصلا لازم میست باهاش حرف بزنی، هرکسی چیزی گفت، بگو من متاهلم درست نیست در مپرد فلان اقا و علاقش به من چیزی میگید، اگه مستقیما به خودت میگفت لازم به ری اکشن بود نه الان