2777
2789
عنوان

سر دو راهی گیر کردم

454 بازدید | 58 پست

شوهرم میگه بیا از اینجا بریم بریم یه کشوری دیگه آیندمون بسازیم من میگم تو برو ازهمدیگه هم جدابشیم بهش میگم از هم طلاق بگیریم من نمیام تو برو نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدام بود یه پولی داشتم از ای کشور میرفتم

واقعا

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
طلاق؟؟ به همین کشکی؟؟

نمیدونم چ‌خاکی توسرم کنم میگه بیا بریم همش

دوراهیت چیه 

خانواده؟

درست و اصولی با برنامه ریزی 

یا از راه بدبختی و کمپ و ...

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من بمیرمم از ایران نمیرم

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
خلی چیزی هستی؟ 

چرا اینجوری میگی؟؟؟۹سما جای من بودی چی کار میکردی

من بودم با کله می رفتم .

خداوکیلی؟؟؟