2777
2789
عنوان

هفته ۵ بارداریم نشانه هام طبیعین؟

309 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من از جمعه فهمیدم باردارم دیروزم آز دادم عدد بتام ۲۹۷ بود اول اینکه این عددش نشون دهنده هفته ۵؟ یا کمترم؟

و اینکه زیر دلم سمت راست ( خط شورت ) درد دارم درسته همیشگی نیس اما بیشتر اوقات میاد و میره و کمرمم از امروز شروع کرده درد گرفتن ک شبیه کمر درد پریودیه آیا اینا طبیعیه یا خدایی نکرده علامت سقط و بارداری خارج رحمیه؟

اونایی ک هفته ۵ هستن بیان بگن چه علایمی دارن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم هفته پنجمم، کمردرد و دل درد دارم، دکترم گفت طبیعیه. تا وقتی خونریزی نداشته باشی طبیعیه. شما کی ...

دکترم گفت اگه درد زیر دلت قط شد دوهفته دیگه برو اما اگه قط نشد یه هفته دیگه برم سونوگرافی

هفته رو که از رو بتا نمیگن تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی علائمت هم طبیعیه مبارک باشه

اخه مسئول آزمایشگاه گفته خیلی تازس منم نمیدونم تو اینترنت بچم الان تو چه مرحله ایه هفته ۴ رو بخونم یا ۵ رو؟  

طبيعيه عزيزم مبارك باشه 

فقط اگه دردت خيلي شديد بود يا خدايي نكرده لكه بيني داشتي برو دكتر زود 

با سونو گرافي هفته ي دقيقت مشخص ميشه ولي همينجوري كه دوستان گفتن ميتوني حساب كني

من یه روز تاخیر داشتم رفتم آزمایش 94 بود بهم گفتن خیلی پایینه کلی ترسیدم 48 ساعت بعد شد 250 اون موقع ...

پس دیروز ۲۹۷ بودم احتمالا الان دوبرابره به احتمال زیاد همون هفته ۵ ام