😁 آلو روبعد از پی پیش دادم ولی خودم فک میکنم اون پوست بادوما باشه نمیدوم بازم با پوست بدم یا پوس ...
عزبزم من یه بار قبلا تجربه خودمو گفتم یکی دقیقا همینو گفته بود که بادومش خوب اسیاب نمیشد. ببین مثلا نیم کیلو بادوم رو خیس کن پوست همشو بگیر. بعد بگدار روی شوفاژی بخاری جایی خشک بشه. بعد اسیاب کن (معمولا مقدار کم خوب اسیاب نمیشه اگه بخوای برای هر وعده همون موقع اسیاب کنی) اون مود رو بریز توی شیشه بگذار یخچال. هر بار که میخوای حریره درست کنی یه قاشق ازش بردار.