عزيزم خامه خونگي مفت نمي ارزه فقط زحمته و در اخر راضي كننده نيست با سفيده نيست با خاك قند و خامه هست ولي بيرونيا چربي مخصوص ميزنن با اسانس ك سفت و خوش طعم
خاك قند يا پودر شكر يك پيمانه بريز تو ي كاسه استيل بعد يه بسته خامه صبحانه بش اضافه كن با وانيل با چنگال هم بزن بزار فريز بعد هي هر نيم ساعت يبار در بيار هم بزن تا ٣ساعت بعدش بار اخر ٤٠دقيقه بزار در بيار هم بزن با همزن ٨دقيقه بزن پف ميكنه ولي حتما پره هاي همزن بايد خنك باشه زيركاسه هم يخ بزار
یادمه هربار که میخوام از کسی دستور یه چیزیرو بپرسم یکی میگه چه کاریه درس نکن یکی میگه قرار نیس همه چیو بلد باشی یکی میگه آمادشو بخر بابا اگه میخواستم اینکارارو میکردم دیگه اینجا سر نمیزدم