2777
2789
عنوان

علیهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 86 پست
کسایی  ک از زینب بدتون میاد..... زینبم ازشما بدش میاد😄😄 والا☺😊

من ک بدم نمیاد

متنفرررمممممم

اصلا جایگاهش پیش علیهان نیست

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداییش علیهان کجا زینب کجا انتخاب بازیگر زینب افتصاح بود 

چرا چه ربطی داره اون علیهان زیادی بلنده

شایدکوتاه باشه ولی به جاش خیلی نازوخوشگله این به اون درازاون زهراکه بهتره 

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘

فیلم تموم شد شوهرمن هنوز اسماشون یاد نگرفته , ب اندر میگ ییلدیز 😁 خلاصه منم گیج میکنه... 

کاری ب شخصیتای فیلم ندارم 

از تیکهاشون خیلی خوشم میاد ,سعی میکنم یاد بگیرم😁

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
خداییش علیهان کجا زینب کجا انتخاب بازیگر زینب افتصاح بود 

منم همینو میگم

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
اوا چ متفاوتی تو.البته منم جانرو دوس دارم

اره ب هرکی میگم تعجب میکنه ،آخع ب نظرم اندرهرکاری هم لکنه جذبش روداره بهش میاد مثل ییلدیز تازه ب دوران رسیده نیست ،خلاصه ک من واقعا عاشقشم 

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 
آغا من هر جا میرم میگن شبیه ییلدیزی

خوشبحالت 

واقعا خوشگله

من ک بدم نمیاد متنفرررمممممم اصلا جایگاهش پیش علیهان نیست

اززنای دیگه توفیلم که بهتره پاکه اهلل حیله ونقشه نیست ازغیبت بدش میاددروغم بلدنیست بگه اگرم کوتاهه به جاش خوشگله

چرا چه ربطی داره اون علیهان زیادی بلنده شایدکوتاه باشه ولی به جاش خیلی نازوخوشگله این به اون درازاو ...

وای علیهان خیلی همه جوره کامل و بی نقصِ

زینب یه جوریه به علیهان نمیخوره

زینب تو یه فیلم دیگه با یه بازیگر دیگه شاید اوکی دربیاد مثلا نقش مقابلش کمال بود خوب بود

حیف علیهان بخدا حیف شد تو فیلم که نقش مقابلش زینبه

اون دو تا رو بیرون میکنه من بدم میاد

خب اون دوتام زیادی رومخن دیگه بعدشم برای جالب شدن سریاله که اوناحرص زینبودرمیارن