2777
2789
عنوان

علیهان

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 86 پست

ازییلدیزخوشم نمیاداززینبم خوشم نمیاد ازهالیت وزرین واریم متنفرم ،عاشق جانروامیروانددددددرم عاشق اندروکاراشم ،ییلدیزاصلا خوب بازی نمبکنه

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از زینب بدم میاد هی اون دوتا پسر و از خونه ش بیرون میکنه خیلی بی ادبه خیلی از خود راضیه کوتوله ی ...

چه شانسیم داره همه براش موس موس میکنن از علیهان بگیر تا جم 

جم چقدر اقا و جنتلمن بود 

کسایی  ک از زینب بدتون میاد.....

زینبم ازشما بدش میاد😄😄

والا☺😊

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺

واقعا به چی زندگیش مینازه ییلدیزبه نظرم زندگی بامردی که برای ازدست ندادنش هرلحظه بایدنقشه وحیله جدیدسرهم کنی هیچ فایده ای نداره زندگی بامردفقیری که عاشقته خیلی قشنگ تره

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
ازییلدیزخوشم نمیاداززینبم خوشم نمیاد ازهالیت وزرین واریم متنفرم ،عاشق جانروامیروانددددددرم عاشق اندر ...

اوا چ متفاوتی تو.البته منم جانرو دوس دارم

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.
فک نکنم165باشه.165 ک خوبه.به زور شاید150وخورده ای باشه😂

ن عزیرم من سرچ کردم وزنشم 53

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺