2777
2789
عنوان

کیا بلدن شیرینی خونگی بپزن

242 بازدید | 12 پست

میشه بهم یاد بدین یه شیرینی راحت و خوشمزه...

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

من الان کیک پختم

شیرینی به ندرت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://www.instagram.com/p/B6X4SjgH0Z3/?

igshid=a1n25lmun6zy            اینو پریروز پختم خوب بود

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

کیک فنجانی (کاپ کیک)😍😍

مواد لازم

تخم‌مرغ یک عدد، شیر سه قاشق غذاخوری، پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری، شکر سه قاشق غذاخوری، وانیل ۱/۴قاشق چای‌خوری، روغن چهار قاشق غذاخوری، آرد چهار قاشق غذاخوری، بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

تخم‌مرغ، شکر و وانیل را درون ظرفی مناسب ریخته و با همزن به خوبی مخلوط کنید. سپس روغن را نیز اضافه کرده و آرد و بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را نیز کم‌کم با مواد ترکیب کنید. اکنون شیر را نیز با ترکیب قبلی مخلوط کرده و تا زمانی که خمیری نرم و یکدست بدست آید، به هم‌زدن ادامه دهید. فنجان‌هایی را برای قالب کاپ کیک‌های خود انتخاب کرده و به‌خوبی داخل آن‌ها را چرب کنید. سپس تا نصف حجم آن‌ها را از خمیری که تهیه کرده‌اید پر کرده و درون قابلمه‌ای که حاوی آب جوش است، قرار دهید. با گذاشتن فنجان‌ها داخل قابلمه، درب آن را بسته، حرارت شعله‌ی گاز را کم کرده و اجازه دهید به مدت زمان ۱۵ دقیقه گرما ببینند. سپس شعله‌ی گاز را خاموش کرده و دمکنی را به مدت ۱۰ دقیقه روی درب قابلمه قرار دهید تا کاپ‌کیک‌ها به‌خوبی مغز بخت شوند. فنجان‌ها را از قابلمه خارج کرده و صبرکنید تا به‌خوبی سرد شوند. سپس به آرامی آن‌ها را از فنجان خارج کرده و درون ظرف شیرینی سرو کنید. روی سطح کاپ‌کیک‌ها را با شکلات آب‌شده آغشته کرده و برش‌های کوچکی از میوه‌ی مورد علاقه‌ی خود به همراه کمی خامه‌ی زده شده را نیز به آن اضافه کنید. تا علاوه بر تزئین کردن کاپ‌کیک‌های خود، طعم و عطری دل‌چسب را به این شیرینی لذیذ و خوشمزه ببخشید.

من الان کیک پختم شیرینی به ندرت

کیک میپزم بعضی وقتا

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
من استاد کیکم ولی شیرینی نه

استاد کیک!!!!!من چجوری کیک خامه ای درست کنم منظورم اینه خامه ای که واسه روی کیک استفاده میشه چجوری درست میشه