قضیه رو جنایی کردی رفت ها... 😆😆😆 این ویس تو جعبه سیاه کشتی بوده....
جعبه سیاه بعد دو سال؟
🙂
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
خدا نکن فدات شم من همش میگم این صداها ساختگیه این یه بازی روانیه خیلی ها میگن زندن خی ...
ساختن ویس ک کاری نداره
مشخصه ساختگیه
در عجبم یه سریا چطور باور میکنن
مرده اومده جلو تلویزیون گریه کرده ک آره جهیزیه دخترم فلان شده
یه هفته بعد میفهمیم دروغه
خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 . میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊
از کجا فهمیدی دروغه؟! میشه بگی منم بدونم؟! چون تو مجازی گفته بود دروغه؟! 🤣🤣🤣
تو از کجا میدونی راسته؟؟؟؟
ثابت کن چرا راسته
یه دلیل برا اثبات راست بودنش بیاری قبوله
مگه کارکنان سانچی عایق ضد سوختگی داشتن که توی اونهمه آتیش زنده مونده باشن؟؟
خدا رحمتشون کنه
آدم هنگ میکنه بخدا از اینهمه توهم بعضیا
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛