2777
2789
عنوان

بچه ها سانچی....😔😔😔😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه رو جنایی کردی رفت ها... 😆😆😆 این ویس تو جعبه سیاه کشتی بوده.... 

جعبه سیاه بعد دو سال؟ 

🙂

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
یعنی چی  یعنی فوتدشدن؟

کشتی نفتکش به اون بزرگی آتیش گرفته، یه ذره دود آتیش خونه و ساختمون آدمو خفه میکنه! 

چه برسه به اون کشتی با اون حجم میعانات گازی! 

میدونی چه دودهای سمی تولید میکنه؟! 

مگه میشه کسی زنده بمونه؟! 

تو اون حرارت و آتیش و دود! 

خدا نکن فدات شم من همش میگم این صداها ساختگیه  این یه بازی روانیه  خیلی ها میگن زندن خی ...

ساختن ویس ک کاری نداره 

مشخصه ساختگیه 

در عجبم یه سریا چطور باور میکنن 

مرده اومده جلو تلویزیون گریه کرده ک آره جهیزیه دخترم فلان شده 

یه هفته بعد می‌فهمیم دروغه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
تو جمهوري اسلامي حتي مرگ يا زنده بودن افردا و نميشه باور كرد عجيبه بعضيا فك ميكنن همه چي و ميدونن🙁

تو چرا فکر میکنی همه چیو میدونی؟! 

الان تو میگی جمهوری اسلامی خدمه کشتی خودشو قایم کرده؟! 

دایتان بافتی برای خودت که مثلا بگی من خیلی بلدم به حکومت شک داشته باشم؟! 😁😁😁

ساختن ویس ک کاری نداره  مشخصه ساختگیه  در عجبم یه سریا چطور باور میکنن  مرده اومده ...

از کجا فهمیدی دروغه؟! 

میشه بگی منم بدونم؟! 

چون تو مجازی گفته بود دروغه؟! 🤣🤣🤣

تو چرا فکر میکنی همه چیو میدونی؟!  الان تو میگی جمهوری اسلامی خدمه کشتی خودشو قایم کرده؟!  ...

من دارم ميگم چيزي و نميشه باور كرد

شعور شما كاملا معلومه حرفي باشما ندارم در حدي نيستي جوابتو بدم شما خوشحال باش

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
از کجا فهمیدی دروغه؟!  میشه بگی منم بدونم؟!  چون تو مجازی گفته بود دروغه؟! 🤣🤣🤣

تو از کجا میدونی راسته؟؟؟؟ 

ثابت کن چرا راسته ‌

یه دلیل برا اثبات راست بودنش بیاری قبوله 

جعبه سیاه بعد دو سال؟  🙂

وقتی بعد دو سال یه عده میان میگن با خانوادشون تماس گرفتن و از اینجور حرف ها، طبیعیه که بعد دو سال اون ویس بیرون بیاد! 

ما که غریبه ایم بعد دو سال از شنیدن این ویس اینقدر ناراحت شدیم و گریه کردیم، خانواده هاشون از لحاظ روحی توان شنیدن صداشونو اون موقع داشتن بنظر شما؟! 

تازه جعبه سیاه پیدا کردنش بعد از دو سال چیز عجیبی نیست عزیزم! 

من دارم ميگم چيزي و نميشه باور كرد شعور شما كاملا معلومه حرفي باشما ندارم در حدي نيستي جوابتو بدم ش ...

فعلاً این شمایی که نه اطلاعات داری، نه عقل و شعور داری ببینی چی درسته چی غلط! 

ادب هم نداری به دیگران توهین میکنی! 

همونطور الکی تهمت میزنی! 

بحث با امثال شما بیفایده است! 

رپلای نکن! 

تو از کجا میدونی راسته؟؟؟؟  ثابت کن چرا راسته ‌ یه دلیل برا اثبات راست بودنش بیاری قبوله ...

این همه جاها که آتیش گرفت، تمام دنیا خبر دار شدن، نیاز به اثبات من داره؟ 🤣🤣🤣

این همه خسارت زده شد به این مردم و این مملکت، جهاز اون بنده خدا که یک هزارمش هم نبود!!! 

مگه کارکنان سانچی عایق ضد سوختگی داشتن که توی اونهمه آتیش زنده مونده باشن؟؟

خدا رحمتشون کنه 

آدم هنگ میکنه بخدا از اینهمه توهم بعضیا

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
کجا مفقود باشن خب؟  بندگان خدا دوزیست که نبودن تو دریا بتونن زندگی کنن! زنده بمونن!

دوست  عزیز شاید اگر مستند کامل این کلیپ رو دیده باشید متوجه منظور حرف من هم میشدید

من انقدرا هم ابله نیستم ک دعا کنم و فکر کنم ک شاید هنوز تو آب زنده باشن!!!!!!!

🧸🤎