2777
2789
عنوان

بچه ها سانچی....😔😔😔😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 75 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه حتی زنده باشنم دیگه خبری ازشون نمیشه گروه یا دولتی ک اینکار کرده ک نمیاد بعد ازین صحنه سازی جهان ...

همشون زندن 

ولی... 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
نه😐

جعبه ای هست که توش آخرین مکالمات خلبان ها یا ناخداها و دستیارهاشون ضبط شده ، اخه اینا دستور العمل های خاصی برا کارشون دارن موظفن همه شو در حین انجام کار شفاها اعلام کنن ، یه برنامه هست تو منو تو دقیقا راجع به اینه

بیایید کمتر قضاوت کنیم ، بیشتر احترام بگذاریم ، بیایید به اصالت واقعی ایرانی برگردیم...
گوش نکنی برات بهتره  انقد افسر سوم ناامیده انقد تو حرفهاش استرس موج میزنه  گوش نکنی بهتر ...

😭😭😭😭😭بميرم برا دلشون بميرم برا دل خانواده هاشون چي ميكشن

غمشون تمومي نداره

نميدونن اميدوار باشن يا نااميد

يكي از فاميل با يكي از افسراشون دوست بود گفته بود ك بعد حادثه مرده زنگ زده به زنش ما باورمون نميشد

زنه هم بچش يه ماهش بود

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
جعبه ای هست که توش آخرین مکالمات خلبان ها یا ناخداها و دستیارهاشون ضبط شده ، اخه اینا دستور العمل ها ...

ممنون😘

این غزل ها بخدا مفت نمی ارزیدند اگر این دخترو این عشوه و این ناز نبود😍💕💌
خوب پس كجان

بگم ک قطع کاربری میشم 

ولی اونی ک خودش اینکارو کرده ک نمیگه بیاین برگردین پیش خونواده هاتون 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
😭😭😭😭😭بميرم برا دلشون بميرم برا دل خانواده هاشون چي ميكشن غمشون تمومي نداره نميدونن اميدوار با ...

خدا نکن فدات شم

من همش میگم این صداها ساختگیه 

این یه بازی روانیه 

خیلی ها میگن زندن خیلی ها میگن سوختن 

فقط خدا به داد خانواده هاشون برسه  که دارن میسوزن

من مامان شدم🥲