2777
2789
عنوان

مردا چقد بد شدن چشوووونه

176 بازدید | 16 پست

امروز همسایم اومد پیشم یکم نشست و شروع کرد ب زار زار گریه کردن

بعده بیست وپنج سال زندگی

شوهرش زن دوم گرفته و میخاد اینو طلاقش بده😔

بی من نتوانی این خط و نشان  

هم مردا بد شدن هم زنا. ه ر ز ه

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سر🙄

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

ببخشيد اما هااااار شدن

تو اين گروني خيلي عرضه دارن زندگي اولشونو سر وسامون بدن

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خانمه ساده اس از باباش ارث زیاد بش رسید همه رو ب،اسم شوهره زد اقاهه هم سریع زن دوم گرفت

اه پس حقشه 😒

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
میگه گولم زد ب اسمش کردم الان جدا شن هیچی دستشو نمیگیره 

اي بابا 

نبايد ميزد مردا اينقد عوضين ك خدا ميدونه