2777
2789

ظرف عوض کردم و مخلوط کردم تاپیک قبل عکس گذاشتم الان عوضش کردم این خوبه یا نه ظرف مناسبه یا نه؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اون بادوم هندیاشه  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مهم اون بادوم هندیاشه    

خخخ آخی عزیزم من عاشق بادوم هندی ام

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
خوبه گلم

مرسی خداروشکر تاپیک قبل عکس گذاشتن بعضی ها گفتن خوبه بعضی ها هم گفتن نه

عاشق بادوم هندیم😍😍

منم عاشقشم شرمنده دلت خواست😔

عاشق بادوم هندیم😍😍

جدا جدا گرفتم خودم مخلوط کردم😘

مرسی خداروشکر تاپیک قبل عکس گذاشتن بعضی ها گفتن خوبه بعضی ها هم گفتن نه

مهم نظر خودته گلم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
مهم نظر خودته گلم

اونو یه جور دیگه گذاشتم بعد گفتن کمه خلاصه واسش دو دل بودم حالا ظرفش خوبه چون شیرینی هم درست کردم ظرفش خوبه یا بزارمش واسه شکلاتا😕

دوستان ظرفش خوبه؟

اونو یه جور دیگه گذاشتم بعد گفتن کمه خلاصه واسش دو دل بودم حالا ظرفش خوبه چون شیرینی هم درست کردم ظر ...

ظرف‌ خوبه.

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان