2777
2789

کیا قرص فمودین رو استفاده کردین؟

برای عصبانیت،و درد و خلاصه مشکلات هورمونی که قبل پریودی پیش میاد برامون

لطفا ❤❤❤ بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه،آزاد هم میشه خرید

الان گوگل سرچ کردم

راستش من اینو نخوردم ولی سه ماه قطرشو خوردم مزه زهر هلاهل میداد میخوردم روحم از بدنم خارج میشد ولی خدایی سه ماهی ک میخوردم به موق پریود میشدم

من استفاده کردم خیلی عالی بود..موقع پریود درد فوق العاده شدید و اسهال و استفراغ میگرفتم این دفعه از چند روز زودترش این قرصو مصرف کردم واقعا جواب داد..برای بی حوصلگی و اعصاب خوردی هنگام پریودم خوبه

من استفاده کردم خیلی عالی بود..موقع پریود درد فوق العاده شدید و اسهال و استفراغ میگرفتم این دفعه از ...

ممنون از اینکه گفتید

من خیلی گند میشه اخلاقم تو این تایم

شما فمودین استفاده کردید یا ویتاگنوس؟

جفتشون از یک گیاه تشکیل شدن

فمودین نتونستم پیدا کنم هنوز

منم همینطور..فمودین استفاده کردم همه دارو خونه ها باید داشته باشن..بجز فمودین قرص پی اس ام پوز هم بر ...

خیلی ممنونم ازتون،فقط یک سوال اینکه همیشه بخوریمش؟

یا قبل پریودی؟شما چطور استفاده میکنید

و اینکه روزی دوتا میخورین؟

ببخشید سوالام زیاده 🙈

داروخونه های محل ما فمودین نداشتن

پرسیدم گفتن محتوای ویتاگنوس و فمودین هر دو عصاره پنج انگشت هست

و ویتاگنوس رو داشتن خریدم

خیلی ممنونم ازتون،فقط یک سوال اینکه همیشه بخوریمش؟ یا قبل پریودی؟شما چطور استفاده میکنید و اینکه ر ...

پنج روز اول روزی دوتا یکی صبح یکی شب

بعدش دیگه روزی یکی..تو بروشور خودش نوشته روزی یکی قبل از صبحانه اما اگه معدت حساسه میتونی بعد از صبحانه بخوری..

زمانش هم همیشه میتونی..من از یک هفته قبل از پریود شروع کردم و زمان پریود هم میتونی استفاده کنی تا چهل عددش تموم بشه

خواهش میکنم عزیزم هرسوالی داری بپرس اگه بلد باشم جواب بدم خوشحال میشم

پنج روز اول روزی دوتا یکی صبح یکی شب بعدش دیگه روزی یکی..تو بروشور خودش نوشته روزی یکی قبل از صبحان ...

عزیزم برای هورمون مردانه بالا هم خوبه؟ استروژن هم داره؟ 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد...