2777
2789
عنوان

شوعر خوب 😶😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست
خوشابه سعادتت منکه باورنمیکنم همیچن مردی باشه اخلاقای زنونه داشته باشه و زن رو درک کنه تواین وضع اقت ...

😁😁

البته نکته اینه که زن نقش مهمی تو زندگی داره .خیلی از مردا را هم زنا داغون میکنن تو زندگی زناشویی .زیاد دیدم.همین نی نی سایت زیاد دیدم زن عحیب غریب و عصبی و بد دهن و ...

شوهر خوب است

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خودت داری میگی زن دوم پس اگه دوستش داشت واقعاکه زن دومی درکارنبود

نه خیلی دوسش داشت سر ی قضیه ای مجبور شدن جدا بشن از زن اولش ی بچه داره اگه باباش میزاشت دوباره با همون اولی ازدواج میکرد 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘

شوهر من همیشه من اولویت میدونه،اول من بعد خودش.وفاداره،قدر دانه،بسیار زحمت کشه.با فهم و کتاب دوست،همیشه همه جا ازم تعریف میکنه،به خصوص پیش خانواده خودش دستمو میبوسه و هی به مامانش میگه این عشق منه.

وای خودت داری میگی زن دوم پس اگه دوستش داشت واقعاکه زن دومی درکارنبود

زن دومی مجبور شد بگیره بخاطر بچه کوچیک که داشت چون مادرش بزرگش نمیکرد

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
یعنی چی زنش طلاق گرفت چی بودقضیش

اره طلاق گرفت   به شوهرش خیانت کرد خیانت  در حد چت کردن  راست دروغشو ما هم نفهمیدیم

راستش صبح من میخواستم نی نی سایت حذف کنم انقدر که فازش منفیه

اگه از اول هم نصبش کردم به خاطر دخترم بود،بعضی وقت ها به سوال برمیخورم،میخوام از یکی بپرسم،البته قابل ذکره چون تاپیک هام درمورد خیانت و مادر شوهر و خواهر شوهر نیست کم کسی پیدا میشه لطف کنه راهنمایی کنه

راستش صبح من میخواستم نی نی سایت حذف کنم انقدر که فازش منفیه اگه از اول هم نصبش کردم به خاطر دخترم ...

من که اصلا تاپیک نمیزنم. چون میدونم کسی جواب نمیده شایدم اطلاع ندارن واقعا 

اره طلاق گرفت   به شوهرش خیانت کرد خیانت  در حد چت کردن  راست دروغشو ما هم نفهم ...

بیا خداهمیچن زنهایی رو به چه مردهای خوبی میده

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
بیا خداهمیچن زنهایی رو به چه مردهای خوبی میده

اره بخدا ولی برادر شوهرم فقط برا اون خوب بود خوبی هایی که در حق زن اولش کرد برا دومی نمیکنه اصلا مثل اینکه کلا خسته شده 

چی بگم والا،یعنی کسی تا حالا بچش واکسن نزده،یا مریض نشده

چرا 😁  ولی براشون جذاب نیست که بیان جواب بدن بازم نمیدونم 

اره بخدا ولی برادر شوهرم فقط برا اون خوب بود خوبی هایی که در حق زن اولش کرد برا دومی نمیکنه اصلا مثل ...

اخه زنی که خیانت گرده جراباید بازم بخاتش خدایا همچین مردایی هستن

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)