2777
2789
عنوان

شوعر خوب 😶😅😍

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 96 پست
من اصلا درک نمیکنم توناییکه میگن بخاطرگرم بودن وسردبودن زندگیشون بهم میخوره چون من خودم  سردم ...

اره میدونم چی میگی ولی من خودم واقعا دارم میبینم ک اذیت میشه و خیلی وقتا به روم نمیاره ولی من بهش حق میدم مقصرمنم نه اون

شوشو نه شوعر🤣🤣 شوشوی من ماهه.ماساژ میده پریود که میشم.جیگر میخره برام کباب میکنه ... مریض شده بود ...

خوشابه سعادتت منکه باورنمیکنم همیچن مردی باشه اخلاقای زنونه داشته باشه و زن رو درک کنه تواین وضع اقتصاد تا باچشمم مبینم ادرس بده بیام خخخخخ

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بابا.من و شوهرم تو فامیل خودم وقتی باهم حرف می‌زنیم یا نشستیم همه اینجوری نگامون میکنن😒😒😒جلف ...

ميفهمم

بيشتر جامعه ما اينطوريه

يه عده تاب ديدن خوشي و محبت بين زن و شوهرا رو ندارن 

مدام ميخوان كدورت بندازن

به منم اوايل ازدواجم ميگفتن آره الان روز خوبته بذار چند سال بگذره اون وقت شما هم مثل ما ميشيد سايه همو با تير ميزنيد 😶😐

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
دقیقا شوهر منم همینطور یه مثل شوهر شما 😁😁😁  فقط باباش فضول نیست مامانش ی خورده فضوله میخواد ...

نه ما خیلی رفت امد داریم نمیشه کمشم کرد ولی هیچکدومشون زیاد بحرفش اهمیت نمیدن اخه میخواد بین همه رو بد کنه وخودشو خوب جا بزنه حتی بین منو زنشو 😐

خوشابه سعادتت منکه باورنمیکنم همیچن مردی باشه اخلاقای زنونه داشته باشه و زن رو درک کنه تواین وضع اقت ...

هست بابا برادر شوهر من وقتی زنش پریود میشد براش کاچی درست میکرد البته زن اولش بود خیلی دوسش داشت ولی برا زن دومی از این کارا نمیکنه

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
اره میدونم چی میگی ولی من خودم واقعا دارم میبینم ک اذیت میشه و خیلی وقتا به روم نمیاره ولی من بهش حق ...

خب چرااکیش نمیکنی تاأذیت نشه؟؟؟

ببخشیداینحوری بی پرده میگم چون دوست دارم کمکتون کنم من هیچوقت نمیذارم بمونه وأذیت بشه همیشه اکیش میکنم 

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
نه ما خیلی رفت امد داریم نمیشه کمشم کرد ولی هیچکدومشون زیاد بحرفش اهمیت نمیدن اخه میخواد بین همه رو ...

پس اون حسوده

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
ميفهمم بيشتر جامعه ما اينطوريه يه عده تاب ديدن خوشي و محبت بين زن و شوهرا رو ندارن  مدام ميخ ...

خخخ به منم میگن.من شوهرم سید هستن تنگ اسمش سید میذارم صداش میکنم همه میگن چه مسخره بازی هست آخه.منم گفتم خب دوس دارم اینجوری صداش کنم شما هوی بگید به شوهرتون

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
خخخ به منم میگن.من شوهرم سید هستن تنگ اسمش سید میذارم صداش میکنم همه میگن چه مسخره بازی هست آخه.منم ...

😐😐😐

بگو مسخره شماييد 👊🏻👊🏻

با همين تفكرات زندگيشونو پيش ميبرن كه صدتا مشكل ايجاد ميشه 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

هر مردی ی خوبی هایی داره ی بدی هایی هم داره.شوهرم بدیش اینه خیلی بهم وابستست.خوبیش اینه که کلا تو هر شرایطی داره چرت و پرت میگه میخنده بچم سقط شده بود چرت و پرت میگفت میخندید😑 بعضی وقتا انقدر مسخره بازی در میاره وسط گریه هام خندم میگیره

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
😐😐😐 بگو مسخره شماييد 👊🏻👊🏻 با همين تفكرات زندگيشونو پيش ميبرن كه صدتا مشكل ايجاد ميشه 

والا بخدا بعد امثالشون میان میگن شوهرمون تو جمع بهمون بی احترامی کرد!خو احترام بزار و احترام ببین

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
هست بابا برادر شوهر من وقتی زنش پریود میشد براش کاچی درست میکرد البته زن اولش بود خیلی دوسش داشت ولی ...

وای خودت داری میگی زن دوم پس اگه دوستش داشت واقعاکه زن دومی درکارنبود

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)