2726

دفعه اولمه و ميخوام بيست تا هم درست كنم چون سي تا مهمون دارم!!!يه راه بگيد ك قطعي وا نره     فقط تخم مرغ كافيه؟!

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

قطعي ميخوام وا نره !!! تازه ٥ شنبه درست كنم   و تو همون آبش تا جمعه ظهر بمونه    مهمو ...

پنج شنبه کوفته هارو درست کن جمعه بزار بپزه با سس و آبش

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌
2728

نسبت مواد مهمه. کوفته واقعا تجربه بازم داره. اولا که موادت از جمله برنج و لپه نیم پز باشه نسبتشون تقریبا برنج دو برابر لپه باشه. گوشتت باید کم چرب باشه. تخم مرغ بسته به مواد یکی تا دو تا بسه. مواد رو خوب ورز بده و بعد که گلولش کردی خوب تو دستات بکوبش که منسجم بشه بافتش. سسش رو درست کن. من رب رو با زردچوبه تفت میدم و نمکم میزنم و بعد آبجوش میریزم و ترخون و مرزه خشک. بعضی وقتا چند تا آلو و یه مقدارم گردوی ریز خرد شده. کاملا که به جوش اومد شعله رو کم میکنی کوفته ها میچینی توش تا بپزنن. در قابلمه رو هم نزار که با بخار وا نرن. کوفته هام عالی میشه اگه تعریف نباشه


برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

قابلمه ش کوچیک نباشه

ترجیحا بزرگ باشه که کوفته ها روی هم سوار نباشن

آبشو که درست کردی بزار به جوش برسه لعد کوفته هارو بنداز کم کن زیرشو

ورز دادن و پرگوشت بودن و کمی آردنخود وتخم مرغ باعث میشه وانره 

سبزی تازه زدن احتمال اینکه وابره رو زیاد میکنه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

گوشتت کم چرب باشه وا نمیره

اول گوشت رو با نمک خوب ورز بده یا بریز تو غذا ساز 

برنج و لپه ات هم نیم پز باشه بذار آبش کامل بره لپه کامل پخته نشه

آب پیاز رو هم کامل بگیر

تمام مواد رو باهم نیم ساعت ورز بده

چون بار اولته تخم مرغ و آرد بزن

بعد از حاضر شدن یک ساعت بذار یخچال

سس رو درست کن تو یه قابلمه ای که جا داشت باشه رو هم نره

سس در حال جوش کوفته رو بذار داخلش یه کم صبر کن از جوش نیوفته بقیه رو بذار

در ظرفت رو هم نذار 

من با این دستور درست میکنم وا نمیره خیلی خشک و سفت هم نمیشه،تقریبا ۸،۹ تا کوفته متوسط میشه

فقط اصلا تمام مواد رو داخل غذا ساز یا چرخگوشت نریز کوفته سفت میشه

گوشتت رو حتما دوبار چرخ کن

برای کوفته ى امروزم یک پیمانه برنج و نصف کمتری پیمانه لپه رو که از شب خیس کرده بودم رو جدا جدا پختم در حدی که نیم پز بشه و آبکش کردم و صبر کردم تا آب اضافه اش خارج و کاملا خنک بشه بعد برنج و لپه رو خوب کوبیدم و به همراه حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده و یک قاشق آرد و یکعدد تخم مرغ و پنج قاشق سبزی خشک معطر و یدونه پیاز متوسط رنده شده ی آبگرفته کاملا مخلوط کردم و با دست حدودا نیم ساعت ورز دادم تا مواد کوفته کاملا به خورد هم بره بعد نمک و ادویه اضافه کردم و مایه کوفته رو داخل یخچال گذاشتم.
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی خورد و سرخ کردم و بهش رب گوجه و ادویه اضافه کردم و دولیوان آب ریختم و صبر کردم تا سس به جوش بیاد بعد دونه دونه کوفته ها رو تو دستم گرد کردم و وسطش آلو بخارا و پیاز داغ و زرشک گذاشتم و به آرومی داخل سس درحال جوش گذاشتم و بعد از چند دقیقه که کوفته ها خودشو گرفت شعله رو کم کردم،چند تا دونه آلو هم داخل سس کوفته ریختم و درپایان نمک اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم.مواد میانی داخل کوفته رو به دلخواه و ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید و کم وزیادش کنید😊

[QUOTE= 115950662 ]من با این دستور درست میکنم وا نمیره خیلی خشک و سفت هم نمیشه،تقریبا ۸،۹ تا کوفته م ...


عزیزم همه مواد رو گفتم وقتی قاطی کردی نریز تو غذا ساز

برنج نیم پز رو جدا چند پالس بزن،بعد لپه رو هم جدا بریز تا خرد بشه بعد قاطی کن ورز بده

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730