نشاسته ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
روغن ۱ قاشق
گلاب نصف پیمانه
آب مقداری که نشاسته توش کل بشه
خلال بادام مقداری
هل کوبیده نصه قاشق
ابتدا در قابلمه نشاسته رو با آب حل میکنیم و خوب هم میزنیم و روی شعله با حرارت متوسط میذاریم و همینجور بی وقفه هم میزنیم تا گلوله نشه و به ته ظرف نچسبه بعد شعله رو کم میکنیم و شکر و هل و روغن رو اضافه میکنیم و همینجور هم میزنیم تا غلیظ بشه و بعد بادام رو اضافه میکنیم و در آخر گلاب رو میریزیم وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش میکنیم و فوری تا سرد نشده داخل یه ظرف پهن میریزیم و میذاریم تو یخچال بعد که خنک شد برش میزنیم