حدودا نصف مرغ رو با فلفل دلمه ای و نمک و یه پیاز میزاریم بپزه , ابش رو صاف میکنیم و برمیداریم ,دوسه قاشق ارد برنج رو بدون روغن تفت میدی خامیش بره بعد یه لیوان شیر بهش اضافه میکنی , دویست گرم قارچ ورقه ورفه کرده با مقدارخیلی کم کره باشعله بالا تفت میدی قارچها اب نندازه بعد اب مرغ اضافه کرده مخلوط اب مرغ و قارچ رو به مخلوط شیر و ارد اضافه کرده کمی میجوشانیم تا قارچها بپزد , اگه خیلی شل بود بازم ارد برنج رو تفت بده و اضافه کن , نمک و فلفل سیاه هم اضافه کرده خامه هم میریزیم , بعد که جاافتاد از حرارت برداشته یه زرده تخم مرغ رو میزنیم و داخل سوپ داغ ریخته هم میزنیم گلوله نشه , با خامه و ابلیمو و جعفری سرو میکنیم اب مرغ رو حتما با فلفل دلمه ای بپز و مقدارش رو هم زیاد بریز خوشمزه بشه