2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

پیاز خلالی کن بعد یکم روغن بریز بعد مرغ بذار روش که رنگش عوض شه و بوش بره

بعد که مرغ سرخ شد یکم یا رنگش سفید شد درش بیار بهش فلفل دلمه ای و یه هویج کوچیک اضافه کن و هم بزن ادویه هم کاری نمک و فلفل و زردچوبه و میخک یا جوز هندی بزن بعد رب بریز تفت بده بعد از بریز 

بعد مرغ بچین بذار بپزه

آخرش هم که پخت زرشک رو تو روغن داغ بریز و تفت بده یکم بعد بهش شکر اضافه کن و هم بزن تا آب بشه بعدم ۱قاشق آب مرغ بریز

برای تزئینش از زرشک و مرغ و خلال پسته اگه داشتی به سلیقه خودت استفاده و تزئین کن

من تو قابلمه روغن میریزم بعد که داغ شد یه کم زردچوبه و نمک میریزم مرغارو توش سرخ میکنم بعد تو همون روغن پیاز رو سرخ میکنم بهش ادویه و فلفل سیاه و رب با یه قاشق ابلیمو میزنم مرغارو میچینم بعد اب اضافه میکنم.برنجم که دم کردم زرشک رو تو روغن تفت میدم یه کم شکر میزنم اگه بعد زعفرونم میزنم موقع صرف میریزم رو برنجا

خدایا برای همه چیز ممنون تو بهترینی😍😍😍
[QUOTE=115803407]من متخصصشم ☺️ از خود تعریف نباشه همه تعریف میکنن اما تا زعفرون نزنی خوب نمیشه اصلا[ ...

اول مرغارو بریز تو اب سرد بیست دقیقه بجوشه
بعد ابکش کن مرغارو تمیز بشور و اب تمیژ بریز قابلمه و پیاز و هویج بنداز و مرغارو حسابی بذار بپزن
تو یه تابه پیاز رو خلال کن نازک نازک و با فلفل و زردچوبه سرخ کن
وقتی سرخ شد رب رو اضافه کن و یه ملاقه اب مرغ بریز و مرغاتو بچین روش و بذار روی مرغا حسابی سوخاری بشه با همون سس
هی ابش خشک شدیه ملاقه کوچیک اضافه کن
وقتی هاله سوخاری روی مرغ شکل گرفت زعفران دم شده رو روی مرغا بریز اب مرغ و فلفل دلمه و نمک رو اضافه کن و بذار باهم قل بخورن
تازه گاهی میشهبادمجون سرخ شده هم بچینی روشون
با بادمجونم خوشمزه میشه

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730