پیاز خلالی کن بعد یکم روغن بریز بعد مرغ بذار روش که رنگش عوض شه و بوش بره
بعد که مرغ سرخ شد یکم یا رنگش سفید شد درش بیار بهش فلفل دلمه ای و یه هویج کوچیک اضافه کن و هم بزن ادویه هم کاری نمک و فلفل و زردچوبه و میخک یا جوز هندی بزن بعد رب بریز تفت بده بعد از بریز
بعد مرغ بچین بذار بپزه
آخرش هم که پخت زرشک رو تو روغن داغ بریز و تفت بده یکم بعد بهش شکر اضافه کن و هم بزن تا آب بشه بعدم ۱قاشق آب مرغ بریز
برای تزئینش از زرشک و مرغ و خلال پسته اگه داشتی به سلیقه خودت استفاده و تزئین کن