2777
2789
عنوان

بچه بی تربیت

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واس من ب فلفلم نمیرسید یه نگاه کافی بود....

والا منو داداشمو میگفتم یبار دیه حرف بد بزنی فلفل میریزم دهنت الان اصلا فلفل نمی‌خورم گلوم ورم میکنه و دهنم خفه میشم آلرژی دارم

هیچ
هی خواهررر دست رو دلم نزار..خواهرشوهرام میان بیدارش میکنن بزززور

اى خدا ياد بدبختياى خودم ميوفتم منم تو خونه پدرشوهر بودم خواب و خوراك نداشتم اسايش نداشتم 

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔