نازگول مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 عنوان بچه بی تربیت | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست بچه های خواهرشوهرام واقعا بی تربیت و پرو وزبون نفهمنماهم توخونه پدرشوهریم شرایط این ک خونه بگیریم نداریمخیلی نگران تربیت دخترمم ایناهم هرررروز تلپ میشن اینجا...توخونه خودمون میمونم نمیرم اونور ولی خواهرشوهرام زرررت میان نمیشه هم ک دروبازنکرد!!! 1398/09/23 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22740 ازالان دارم برنامه میچینم دخترم باادب بار بیاد حرف زدنم باهاش سعی میکنم خیلی محترمانه باشه ک یاد بگی ... به هر حال دختر به مادر میره.حالا عمه خودشو جر بده
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 خانما ببخشید مهمون اومد واسم بعدا میام نظراتون رو میخونم..فعلااا🌷🌷🌷✋
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20849 ازفلفل میترسن نظرت؟؟؟ی حرفایی میزنن من آب میشم😢 والا من بچه بودم مامانمون با فلفل میترسوندمون😭😭😭 هیچ
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 وقتى اونجان دخترتو خواب كن هی خواهررر دست رو دلم نزار..خواهرشوهرام میان بیدارش میکنن بزززور
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 من به پسرهام گفتم من بچه های عمو رو اصلن دوسشون ندارم ببین مثلن میگن توله سگ این ی حرف زشته مامان نب ... 👏👏👏
نازگول مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 465 والا من بچه بودم مامانمون با فلفل میترسوندمون😭😭😭 واس من ب فلفلم نمیرسید یه نگاه کافی بود....
maeim عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 20849 واس من ب فلفلم نمیرسید یه نگاه کافی بود.... والا منو داداشمو میگفتم یبار دیه حرف بد بزنی فلفل میریزم دهنت الان اصلا فلفل نمیخورم گلوم ورم میکنه و دهنم خفه میشم آلرژی دارم هیچ
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 هی خواهررر دست رو دلم نزار..خواهرشوهرام میان بیدارش میکنن بزززور اى خدا ياد بدبختياى خودم ميوفتم منم تو خونه پدرشوهر بودم خواب و خوراك نداشتم اسايش نداشتم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔