2777
2789
عنوان

کی بلده فال بگیره

132 بازدید | 14 پست

سلام کسی بلده فال تک نیت بگیره برام یبار برام گرفتن تو اینستا پیدا کردم رایگان گرفت همه چیزهایی هم که گفتش واقعی بود متاسفانه گمش کردم پیجش رو..ولی الان نمیدونم به کی اعتماد کنم هرکیم هست پول میگیره کسی اگه بلده در راه خدا برام بگیره من براش صد تا صلوات میفرستم خیلی نیاز دارم اینروزا خیلی بی قرارم یه دنیا ممنون میشم اگر اینجا نتونست کسی اینم ایدی تل من  mccs1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم حافظ 

بزرگان درست گفته ان که دل به دل راه دارد و شما مطمئن باشید که او هم به شما فکر می کند. گره از ابروانتان باز کنید که کارها بر وفق مرادتان پیش می رود. ذات خوبی دارید و ایمانتان قوی است پس فرشتگان به شما کمک می کنند. شب را به خواب نگذران که وقت خوبی برای عبادت است همراهانتان بیشتر کارها را دشوار می کنند حلقه ی اقبال به سوی شما می آید.

خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
نیت کن اسم خودت و مادرت رو هم بگو

میشه به منم بگیرید؟ البته تو خصوصی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خدا خیرت بده عزیزم...نیت کردم اسم خودم سمیه اسم مادرم سارا 

حس ششم قوی داری. ی سری برنامه ریزی و هدف برا اینده ات  در نظر داری برای اینکه ب نتیجه برسی صبر داشته باش ک تا سه وعده دیگه ب مراد میرسی و ی قهر و جدایی عاطفی داری ک حل میشه صبر کن

حس ششم قوی داری. ی سری برنامه ریزی و هدف برا اینده ات  در نظر داری برای اینکه ب نتیجه برسی صبر ...

ممنونم عزیزم واقعا ممنونم... یه قهر و جدایی هست تو زندگیم اینکه حل میشه ینی چجوری حل میشه؟ خوب میشیم باهم یا جدا میشیم