2726

دوستان ده روزه شور درست کردم. جاشم خنک بوده. با اب جوشیده سرد شده هم درست کردم. الان درشو باز کردم دیدم کپک زده. سرکه هم زده بودم به قدر کافیا. روش کپک زده  . بعد بعضی کلما و وسایلاش شل شده یه کم. حالا سوالم اینه میشه دوباره اب شور و سرکه درست کنم، اون موادو بشورم، شل شده هاشو جدا کنم بعد مابقیشو بریزم دبه دوباره؟ 

اصلا برای چی اینطوری شده ده روزه اخه؟! 

کمم نیست پنج شش تا دبه ست 

دنیام بچه هام 🥰  

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728

سرکه یا نمک کم بوده که کپک زده ,شایدم ظرفات تمیز نبوده 

بعد من شنیدم که چیزی که کپک زده نمیشه اون قسمت کپک زده رو جدا کرد مابقی رو استفاده کرد,چون دیگه کلش آلوده شده و مضره

من شور درست کردم گذاشتم یخچال تا اون مدت که باید درست بشه بگذره 

نمی دونم کارم درست بوده یا نه ولی کپک نزد خوب هم شد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730