2777
2789

یکیو خیلی دوستش دارم

حتی اگه بهم بدی کنه بازم دوستش دارم

حتی اگه بی محلی کنه دوستش دارم

نباشه دوستش دارم

باشه دیوونه ش میشم

چطور کسی میتونه جاشو واسم بگیره

اصلا من چطور به یکی دیگه نگا کنم چطور ب یکی دیگه بگم عشقم.....................

چطور ب یکی دیگه بگم دوستت دارم

چطور با ذوق تو چشمای یکی دیگه نگاه کنم

الان دوماه شده ک ارتباطی نداریم............

یه گردنبند گردنش بود خودم واسش بسته بودمش بار آخر .... امروز استوری گزاشت : حتی زنجیر گردنم مُرد....(یه شعر از تتلو)

منظورش اینکه زنجیرمو دراوردم....آخه اون زنجیر واسه من مهم بود...اینارو میدونه با این حال منو زجر میده با استوریاش

من دوستش دارم نمیخوام مزاحمش بشم نمیخوام اذیتش کنم...نمیخوام خودمو بهش یاداوری کنم...اگ یدرصد احتمال بدم با دیدن من ناراحت میشه غمگین میشه ،بخاطر همون یه درصد تو مسیرش نمیرم که منو نبینه....راهمو مسیر رفت و آمدمو بخاطرش دور کردم که حتی اتفاقی هم منو نبینه....

هر دختر دیگه ای بود شاید مدام میرفت جلو چشمش....شاید البته...

اما من تحمل غمشو ندارم.....

بهم گفته بود اگه دوستم داشته باشی میزاری میری...خیلی به این حرفش فک کردم...فقط تو یه حالت میتونم بزارم برم ،اونم اینکه بدونم اون منو دوست نداره....

ب این فکر کردم که اگه من یه نفرو دوست نداشتم و اون مدام پیگیرم بود چقدر عصبی میشدم......نمیخوام عصبیش کنم...

دلم خیلی براش تنگ شده...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۴ سال بایکی بودم من عزیزم

روز و شبمون باهم بود جون میدادم براش

بخاطر اینکه بابام راضی ب ازدواجمون شه قرص خوردم و تا دم مرگ رفتم بخاطرش

همه عشقی ک تو وجودم بود و بلد بودمو ریختم بپاش 

اما اون بی لیاقتیشو بهم ثابت کرد و نشونم داد ک خیلی بی ارزش تر از این حرفاس ک بیشتر از این خودمو حرومش کنم

حدود دوماه و خورده ای میشه ک کات کردیم

تو همون مدتی ک با اون بی لیاقت بودم یکی از فامیلامون بدجوری پیگیر بود و منو میخواست اما من چون یکی دیگه رو میخاسم هیچوخ جوابی ندادم بهش چهارسال تمام دنبالم بود و هرکاری کرد برام اما من ندیدمش چون دلم با یکی جز اون بود

الان بازم میخواد ک پیشش باشم و هرکاری حاضره بکنه واسم

اوایل ک از اون بی لیاقت جداشدم تا مرز مرگ رفتم انقد ک حالم بد بود ینی داغون بودم و با وجود تموم بدیایی ک کرد بهم میخاسم باز برم سمتش...اما الان ارومم خیلی اروم

زمان میبره حالم کامل خوب شه چون چهارسال کم نیس

ولی ببین عزیزم اگ یکی بخوادت خودش بخاطرت تلاششو میکنه و کنارت نمیزنه..از وقتی عشق و محبت چهارساله پسر فامیلمونو دیدم با خودم گفتم ن ب اون ک من باید خودکشی میکردم براش و اون عین خیالشم نبود ن ب این😂

عزیزم همه ی این حرفارو زدم ک بگم عشق و محبتتو پای کسی بریز و خرج کن براش ک اونم کم نزاره برات و انقدی بخوادت ک تلاش کنه برای داشتنت...اینی ک تو بخایش و اون پس بزنه تورو و تلاشی نکنه و بی محلی کنه بدرد نمیخوره ک قربونت برم خودتو حروم یکی کن ک لیااااااقت داشته باشه مردددد باشه

عادی میشه واقعا ؟

اره بابا.خودتو مشغول کن برو بیرون تفریح.اینستا شماره همه چیتو پاک کن و عوض کن.تازه من بعد لز اون کلی موفق تر شدم تو کارم یبار اومد اشتی کنیم ولی نکردم کلا تموم کردم. و عشق جدید هم پیدا کردم که دیدم چقدر بهتر از اونم هس. 

نمیدونم ما دخترا چرا انقدر ضعف نشون میدیم .بخاطرشون خودمونو از پا درمیاریم ول کن بابا .بعدا به این روزات میخندی و خداروشکر میکنی میگی خوب شد که تموم شد.2ماه بگذره عادی میشه برات پیگیرشم نباش .به زندگیت برس.از فرصتات استفاده کن