2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم؟

189 بازدید | 12 پست

خانما چند وقت پیش شماره ی دختر تو گوشی شوهرم دیدم البته گوشیش دست منه بیشتر اوقات.دختره هم دانشگاهیش بود و گف من اشتباه ذخیره کردم.از اون روز شک و تردید زندگیمو گرفته.امروز هم ساعت هشت صبح باید می اومده خونه شوهرم ولی زنگ زدم گف کار دارم بیرونم حالا میام و نیومده.از استرس دارم میمیرم ینی خبریه؟یا شک و تردیدم الکیه؟چجوری بفهمم؟؟

مهم اينه شمارش از كجا اومده كه اشتباه سيو كرده شوهرت

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی اشتباه ذخیره کرده؟؟؟ اسم دختر بود؟؟ 

اره.دختر بود ی گروه هم کلاسی دارن.از تو گروه.ولی قسم خورد گف بخدا اشتباه ب جای ی نفر دیگه ذخیره شده.ینی راس میگه؟

من نمیفهمم مردا چرا متاهل که میشن یاد درس میفتن!

بابا یکی نیس بگه الان وقت دانشگاه و وقت تلف کردن نیست وقت کار کردنته! با چه دلی میفرسیش دانشگاه؟!

کاش از اول نمیذاشتی

مگ ممکنه اشتباه ذخیره بشه همینطوری یهویی خودش واسه خودش ذخیره بشه؟ 

😢😢😢😢😢ینی دلخوایی ذخیره کرده؟؟؟ولی قسم خورد خودش ذخیره نکرده.همشم گوشیش دست منه ولی متوجه نشده بودم.اینستا نداریم

😢😢😢😢😢ینی دلخوایی ذخیره کرده؟؟؟ولی قسم خورد خودش ذخیره نکرده.همشم گوشیش دست منه ولی متوجه نشده ب ...

من که نمیدونم و نمیتونم قضاوت کنم...باهاش صحبت کن و ازش بخواه توضیح بده به جای اینکه خودتو عذاب بدی

ی مدت خودتو بزن ب بیخیالی اگه جنجال کنی اگرم کاری کرده باشه مخفی کاریش بیشتر میشه فقط روشو وا نکن

وای کاش این کارو نکرده بودم.ب روش اوردم حالا هم رمز گوشیشا عوض کرده.منم قسم خوردم فردا برم خونه بابام.امشب تاکسی گیرم نیومد وگرنه میرفتم