2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2456

شکلات داغ
شکلات داغ دارای طعم لذیذ شکلاتی با گانودرما لوسیدوم طبیعی است.
قدمت قارچ گانودرما به هزاران سال قبل و چین باستان باز می‌گردد. این محصول به سختی یافت و تولید می‌شود. کارشناسان کشاورزی و صنایع غذایی سالهاست که بر روی این ماده تحقیق میکنند و خواص بیشماری در مورد آن یافته اند. این قارچ به دلیل وجود فراوان عناصر فعال و آنتی اکسیدان‌ها بسیار مفید می‌باشد. گانودرما لوسیدوم هزاران سال در فرهنگ سنتی آسیای مورد استفاده قرارگرفته و معنی نام آن به زبان چینی قدرت معنوی است، اما ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند.
کاکائو حاوی صدها ترکیب شامل پلی فنول هاست که نوعی آنتی اکسیدان هستند. بیش از 70% کاکائوی جهان از غرب آفریقا تامین می شود، که بیشترین حجم مصرفی در صنعت تولید انبوه شکلات را پشتیبانی می کند.
نحوه مصرف
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید، و از قهوه تان لذت ببرید!
همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل قهوه خامه ای تر شود.
170 ml – غلیظ و خوش عطر
225 ml – یکدست و خامه ای
285 ml – سبک و طعم دار

2714


کافه لاته
Café Latte
هر روز با یک کافه لاته از خودتان پذیرایی کنید.
باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما همراه با ترکیب (خامه و شکر درصورت تمایل)  شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند.
طعم شیرین و خامه ای برای شروع روز
بدون نیاز به صرف زمان طولانی برای آماده کردن لاته روزانه
حاوی گانودرما لوسیدوم طبیعی  
گورمت کافه لاته چیست؟
کافه لاته ترکیبی لذیذ از کافه اسپرسو و خامه است.
در واقع، کافه لاته یک واژه ایتالیایی برای شیرقهوه است.
 باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با گانودرما در ترکیب با خامه و شکر شما را به یک لاته خامه ای دعوت می کند، بعلاوه اینکه برای آماده شدن آن لازم نیست منتظر بمانید!
اجزاء ترکیبی
قهوه عربیکا و روبوسکا— قهوه عربیکا بهترین و غنی ترین قهوه در دنیاست
دانه های که ما در این محصول استفاده می کنیم طعمی منحصربفرد دارند. این دانه های خام و بونداده عطر ذغال اخته دارند و بعد از بودادن عطر گل میوه می دهند. این دانه ها در ارتفاعات بالاتری از دیگر انواع دانه های قهوه و در آب و هوای خنک زیراستوایی پرورش داده می شوند. قهوه روبوسکا کمتر از عربیکا رایج بوده و در ارتفاعات پایین تری در مقایسه با عربیکا پرورش داده می شوند و به همین خاطر طعم شیرینی آنها کمتر است. این نوع قهوه بیشتر در اسپرسوی ایتالیایی استفاده می شود که به آن یک طعم غلیظ و غنی می دهد.
گانودرما لوسیدوم— به آن قارچ رِیشی قرمز هم می گویند و  فواید مخصوص به خود را دارد. قارچ های گانودرما حاوی تری ترپنوئیدها و پلی ساکاریدها  هستند. این قارچ ها آداپتوژن یا سازش زا می باشند.
گانودرما لوسیدوم هزاران سال است که در فرهنگ سنتی آسیا مورد استفاده قرار می گیرد. معنی گانودرما لوسیدوم قدرت معنوی است، درحالیکه ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند.
 خامه— به کافه لاته طعمی شیرین و خامه ای می دهد.
نحوه مصرف
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید، و از قهوه تان لذت ببرید!
همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل قهوه خامه ای تر شود.
170 ml – غلیظ و خوش عطر
225 ml – یکدست و خامه ای
285 ml – سبک و طعم دار

کافه لاته Café Latte هر روز با یک کافه لاته از خودتان پذیرایی کنید. باکیفیت ترین دانه های قهوه عربیک ...


برای عزیزانی که زخم معده دارند و فشار خون بالا و عزیزانی که مشکلات گوارشی دارند میتونند از لاته استفاده کنند . 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز