عزیزم منم دوقلو بودم واژینال اصلا نمیرفتم،ممکنه قبول کنن آره.قبلش زنگ بزن بپرس ازشون.هفته ۸ برو که تااونموقع هم تاریخش بگذره ماه عوض شه برات آزاد حساب میشه،من همیشه ها به دکترم میگفتم تاریخ برام نزنه اونم نمیزد پشتش رو امضا میکرد
تو نی نی سایت متوجه شدم با نادان بحث نکنم چون منم به اندازه نادانی خودش پایین میکشه.ترجیح میدم در مقابل نادانان سکوت کنم.هروقت دارم با استارتر حرف میزنم میای ریپلای میکنی و دخالت میکنی دیدی جوابت رو ندادم بدون نخواستم باهات بحث کنم😊سرت رو بکن تو لاک خودت،مگه وکیل مدافع استارتری🤪😜😛
سلام گلم من avfکردم سه تا جنین گذاشتن تستم بیبی گذاشتم روز9خط کمرنگ بود ودیروز گذاشتم مجددپررنگ بود ...
سلام عزیزم من آی وی اف نکردم نمیدونم
ولی روز ۹ خیلی زوده میگن ۱۴ روز بعده انتقال جواب هرچی باسه درسته انشالله ک انتقالتون مثبت هست ی چند روز بیشتر صبر کن مجدد تست بزار مثبت شد آزمایش بده انشالله ک خیره
میشه بگی اوایل بارداریت چه علایمی داشتی؟؟؟؟ چطوری فهمیدی بارداری؟؟؟؟
هیچی از وقتم گذشت
تو نی نی سایت متوجه شدم با نادان بحث نکنم چون منم به اندازه نادانی خودش پایین میکشه.ترجیح میدم در مقابل نادانان سکوت کنم.هروقت دارم با استارتر حرف میزنم میای ریپلای میکنی و دخالت میکنی دیدی جوابت رو ندادم بدون نخواستم باهات بحث کنم😊سرت رو بکن تو لاک خودت،مگه وکیل مدافع استارتری🤪😜😛
یعنی با اینکه دوقلو باردار بودی،تا بعد از موعد پریودیت هیچ علایمی نداشتی؟دل دردی؟کمردردی؟درد سینه؟؟؟ ...
هیچی نداشتم گلم بعد اونم فقط یکم حالت تهوع داشتم ،در طول بارداریمم درد کمر و اینارم نداشتم فقط ماه دوم تا چهارم سینه درد شدید داشتم