2777
2789
عنوان

ابله مرغون بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 95195 بازدید | 28 پست

پسرم وقتی گرفت 1 سالش بود خیلی دست نمیزد خیلی مراقب بودم دست نزنه . ولی بعد اونهمه مراعات یه دونه گوشه بینیش بود داشت خشک میشدا کندش الان که دوازده سالشه جاش کمی گود مونده

خدایا هزار مرتبه شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا دوروزه باهمن

البته برخی هم مقاومت بدنیشون زیاده دختر جاری من با پسرم بودن چون جاریم دوست داشت بچش بگیره و نگرفت اما یه سال بعدش از تو مهد گرفت. خواهر شوهرامم هنوز نگرفتن و با بچه ها بودن اما بازم نگرفتن.

درمان آبله مرغان به روش طب سنتی

حجامت بهترین اثر را برای آبله مرغان دارد. این که حجامت کدام قسمت انجام شود بسته به شدت بیماری و وضعیت بیمار و تشخیص دکتر دارد.

برای خارش و درد تاول های پوست سر، مقداری سدر و ماست و شاتره و گل ختمی را ترکیب کرده و ماحصل را روی سر گذاشته تا چند ساعتی بماند سپس بشویید.

برای تب های شدید هم پاشویه با عرق بید مفید است.

در طول درمان بیماری حداقل پوشش را داشته باشید و از لباس های نخی و آزاد استفاده کنید.

بهترین کار در بیماری آبله مرغان استفاده از مواد غذایی ای است که در طب سنتی در دسته سردی ها و خنکی ها گنجانده می شوند و به شدت از خوردن هر نوع مواد غذایی گرم اجتناب کنید.

درمان خوراکی: سوپ ماش و گشنیز، آش جوجه خروس با آب لیمو ترش، لعاب به دانه

درمان گیاهی: شیر خشت یا بید خشت میل کنید، شربت تمشک بسیار مفید است.

درمان با عرقیات: عرق تمشک

درمان با آبمیوه: هندوانه، لیمو ترش، سیب، گلابی

پسرم وقتی گرفت 1 سالش بود خیلی دست نمیزد خیلی مراقب بودم دست نزنه . ولی بعد اونهمه مراعات یه دونه گو ...

عه واقعا؟ هر چی حساس باشی بدتره. من خودم میگم 15 سالگی گرفتم و خب نمیشد دست نزد چون من عادت داشتم میترکوندم البته حتی تو خواب غلط میزدی میترکید نمیشه خب جلو ترکیدنشو گرفت اما خدارو شکر ردشون نمونده فقط اولین دونه که روی ران پام زده بود الان ردش فقط سفید شده نه گود. احتمالا من خیلی خوش شانس بودم

درمان آبله مرغان به روش طب سنتی حجامت بهترین اثر را برای آبله مرغان دارد. این که حجامت کدام قسم ...

ممنون عالی بود

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خانومی پیام بهت داده بودم جواب نمیدی؟تاپیک قبلیت

شرمنده احتمالا یادم رفته چی گفته بودین؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خواهش میکنم  گفتم اگه دوباره برای کنکورمیخونی کمک خواستی ازدوستم که مشاوره برات کمک بگیرم

نه دیگه نمیخونم ممنون از لطفت

عه چرا؟ سخت بود پارسال میخوندی؟روزی چندساعت میخوندی؟ چندتاتست میزدی؟

ماه اخر اذیت شدم الان ک دوستم میره کلاس میبینم اصلا وقت ازاد برا بچم نمیمونه وگرنه پرستاری چالوس قبول شدم.میرم کلاس خیاطی میخوام ان شاءالله باردار بشم شاید بعدا برا ارشد بخونم کلاس و بچه کوچیک باهم نمیشه کم میاری