سلام خانما میخوام براتون طرز تهیه یه مدل فسنجون خوشمزه رو بنویسم.
اول یک تیکه کوچیک سینه مرغ رو بدون هیچ ماده افزودنی با دو سه قاشق اب بخارپز کنید، شاید اولش چون پیاز نزدید یکم بوی بد بده ولی بعدا که تف میدید بوش از بین میره، وقتی پخت ریش ریش کنید بزارید کنار، گردو به میزان لازم بکوبید بزارید کنار برای دونفر اندازه یه فنجون گردو لازمه،رب انار و شکر هم اماده کنید، حالا روغن تو قابلمه بریزید، گردوهای کوبیده شده رو هم بریزید یکم تفت بدید در حد چند ثانیه بعد سه چهارقاشق پر رب انار بریزید با گردوها تفت بدید، یکی دو دقیقه تفت بدید، بعد مرغا رو اضافه کنید در این مرحله خوووب تفت بدید در حد چند دقیقه، مدام هم بزنید که ربا نسوزه،وقتی خوب تفت دادید دو لیوان اب بریزید. بستگی به رب انارتون که چه قد ترشه باید شکر بریزید، اینقدر شکر بریزید تا طعم ملس دلخواهتون دربیاد. اگه ربتون خیلی ترشه باید گردو زیاد بریزید. حدود یک ساعت زمان لازم داره تا جا بیفته و خوشرنگ بشه😋
خیلی اسونه خیلی هم زود اماده میشه طعمشم عالیه
من این فسنجون رو خیییلی دوست دارم گفتم برا شما هم بنویسم شاید خوشتون اومد😀