این نکته بسیار واضح است، ما اغلب برای تهیه دستور پخت مواد اولیه در دستورالعمل را با آن چه در خانه داریم جایگزین می کنیم: مثل استفاده از تخم مرغ کامل به جای سفیده، کاهش شکر، جوش شیرین به جای بکینگ پودر(هرگز این کار را نکنید)، استفاده از شیرین کننده مایع به جای شکر، استفاده از آرد همه منظوره به جای آرد کیک و….اصلا این کارها را توصیه نمی کنم.
وقت، تلاش و پول خود را هدر ندهید! اکثر اوقات کاپ کیک ها به دلیل دست بردن در مواد اولیه خراب می شود، مقصر خودتان هستید.
من توصیه می کنم همیشه هر دستورالعملی را برای اولین بار مطابق خودش جلو بروید و در دفعات بعدی خلاقیت خود را برای تغییر در آن به کار ببرید.