2777
2789
عنوان

لطفن جواب بدین

59 بازدید | 7 پست

من تو 26هفته به دلیل انقباض شدید زایمان کردم طبیعی بودم بچم 9روز هم تو دستگاه بود اما متاسفانه فرشته کوجولوی من عمرش به دنیا نبود و مامانش رو با هزار داغ گذاشت و رفت پیش خدا.میخاستم ببینم باید چن ماه بگذره تا واسه بارداری مجدد اقدام.کنم

خدایا شکرت

بین سه تا شیش ماه عزیزم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون گلم.واسه تقویت رحم چیکارا باید بکنم

نمیدونم عزیزدلم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

سلام زهرا جونم.

تاپیک هاتو خوندم ابجی گلم .خیلی ناراحت شدم 

زهرای گلم من یک آذر عروسی کردم 

نشد بهت خبر بدم کلا درگیر بودم 

منم اقدام کردم بی بی چکم مثبته . ولی خیلی نگرانم 

میترسم 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم