2777
2789
عنوان

بی بی چک

133 بازدید | 26 پست

من امروزچهار روزه ک پریودم عقب افتاده امشب ب ب چ زدم منفی بود ینی زود زدم؟سقط قبلیم هم تا دوازده روز بعد موعدم هرچی میزدم منفی بود سر دوازده روز هاله افتاد و آزمایشم مثبت شد ب نظرتون حامله ام ؟کسی بوده اینجوری باشه لطفا از تجربه هاتون بگین مرسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید من فکر کردم ۴ روزه بعد رابطه زدی اگه باردار باشی یعنی الان ۴ ماهته پس باید هورمون بارداریت به بالاترین حدش برسه ولی فک کنم باید نشون بده آزمایش خون بده دقیق تره

زندگی زیباست ای زیبا پسند
سلام من یک هفته مونده به موعدم زدم مثبت شد.اما 12 هفتگی سقط شد و الان 9 ماه گذشته و هنوز باردار نشدم ...

همیشه یا سه روز جلو یا سه روز عقبم  ولی دردای پریودمو از دوهفته پیش کشیدم الان ن ترشح دارم ن درد پریود خیلی عادی هستم 

ببخشید من فکر کردم ۴ روزه بعد رابطه زدی اگه باردار باشی یعنی الان ۴ ماهته پس باید هورمون بارداریت به ...

چحوری حساب کردی ک ۴ ماهه شد

بار هر منطقی حساب میکنم نمیسه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
چن روز بعد پریودم زدی منفی داد و چقد بعدش مثبت شد

۴روز زوده 

باید hcg بیاد بالا تا خط بیفته

بین یک هفته تا دوازده روز بعد از موعد میگن نشون میده 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹