1600
1605

فروش خطوط رند ٠٩١٢ صفر و كاركرده... ارسال به سراسر ايران 09121000507

کلیک کنید

سلام گلم ما که درست میکنیم نذری میدیم 

اولش وضو میگیریم و گندم بهاره رو پاک میکنیم و میشوریم یک شب خیس میزنیم بعد هم توی آبکش پهن میکنیم

یه لایه تقریبا یک سانتی هر آبکش 

بعدش یه پارچه  روش میکشیم و روزی سه چهار مرتبه آب میدیم جایی که میزاری جوانه بزنه سعی کن تاریک باسه اینطوری آب بیشتری جذب میکنه و دیرتر سبزش در میاد


1522
سلام گلم ما که درست میکنیم نذری میدیم  اولش وضو میگیریم و گندم بهاره رو پاک میکنیم و میشوریم ی ...

تا اینجاش و بلدم عزیزم یه بارم درست کردم اصلا قهوه ای نشدم فک کنم آردشم زیاد،بود

ریشه و جوانه ی سفید و خوشگل و خوشبویی داره

نزار آب زیرش جمع شه که کپک میزنه

تقریبا ۱۰ روزی طول میکشه

بعد هم که از صافی جدا میکنی و چرخ میکنی

از پارچه رد کن اولین آب رو بریز تو یه ظرف جدا یه شیره ی سفید رنگه

دوباره به جوانه ها آب بزن و از کیسه رد کن انقدر این کار رو انجام بده که هیچ شیره ای توش باقی نمونه


بعد توی این شیره هایی که جدا کردی آرد الک کن تا حدی که مثل دوغ غلیظ بشه

قشنگ همش بزن که هیچ گوله ای توش نمونه

زیر گازت رو روشن کن تا وقتی که قل بخوره دیگه نباید دستت رو دربیاری همش هم بزن که ته نگیره

وقتی رنگش عوض شد و غلیظ شد شیره ای که اول گرفتی رو توش بریز تا قشنگ مثل حلوا غلیظ و تیره بشه 

1432
چقد،آب گلم

هربار یکم بریز طوری که جوانه های چرخ شده رو توش چنگ بزنی شیرش کامل در بیاد بعد صاف کن اگه دیدی شیره داره دوباره آب بریز و صاف کن انقدر بریز که دیگه شیره نداشته باشه

نه عزیزم ما برای هر کیلو دو کیلو میزنیم تا قشنگ تیره بشه و طعم حلوا نده

عزیزم تا حالا مقدار کمم درست کردی،قبلا  عمم میگفت سمنو مقدار کم اصلا سمنو نمیشه و رنگش قهوه ای نمیشه مگفت دیگشم حتما باید مسی باشه درسته یا به جز مسیم میشه

1523
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1606
1510
1610
1594
1426
1479
1588
1593
1587
1506
1550
224
29
1462