مرغ:۲ تکه
پیاز :متوسط۲ عدد
آلو بخارا :۴ عدد
نمک و فلفل و زنجبیلو زرد چوبه :به مقدار لازم
زعفران دم کرده:۱/۲ پیمانه
آبلیمو:به مقدار لازم
۱_کف تابه کمی کره یا روغن بریزید و پیاز ها را حلقه کرده و بچینید .مرغ ها را روی پیاز ها گذاشته نمک و فلفل سیاه و زنجبیل و زردچوبه بپاشید روی مرغ .آلوها را هم کنارشان قرار دهید من آلوچه ترش داشتم فریز کرده بودم از اونم گذاشتم بعد روی شعله ملایم بگذارید . و دم کنی روش بزارین
۲_بعد از یک ساعت زعفران و آبلیمو و یه کم رب را مخلوط کرده و روی مرغ ریخته و دوباره در ظرف را بگذارید تا به روغن بیفتد . دراین مرحله مرغ ها را برگردانید و شعله را خاموش کنیدتقریبا دوساعت میکشه