سلاممم دوست جونها امروز روز ۲۸ پریودمه.دو روز بی بی میزنم هاله کمرنگ میندازه.امروز ازمایش دادم بتا ۳۸ سه روز دیگه گفت تکرار کنم.به نظرتون امید وارم باشم خیلی میترسم تو ذوقم بخوره
بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره! حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران! شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده، علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
برای ۱۰ثانیه بخون فکر کن!شمر کیه؟!شمر جانباز جنگ صفینه ،۱۳ بار پای پیاده مکه رفته،یه نماز قضا هم نداشته،جانماز اب کشی هم بوده ک اگر میدیدیش میگفتی این پسر پیامبره! حر کیه؟!حر تو عمرش یه رکعت نماز نخونده همون ک آب و بست رو امام حسین همون ک راهو بست نزاشت اقا مسیرشو عوض کنه از اون لاتای اون دوران! شمر برا لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت بد رسید حر برا لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت خوب !اینو میگم برای اینکه ؛ نه از نمازو روزه و عباداتت مغرور شو نه ب خاطر گناهانت نا امیدشو!!کی میدونه شاید همون ک از نظر تو بده، علم دار امام زمان شد من و توی دیندار شمشیر ب دست جلو اقاایستادیم!کی میدونه!فکر کن
اخه خیلی اسخرس دارم چند روزه اصلا خواب ندارم دیگه گفتم ازمایش بدم خیالم راحت بشه ولی باز رو هوا موند ...
خوشحال باش عزیزم جواب ازمایشت خوبه من ۷ روز تاخیر بتام تازه ۱۱۰شده بود