1600
1605

مامانا اگه دنبال یه آتلیه خوب هستین برای بارداری و نوزادی و غیره ...

ما ینجا کلی دکور قشنگ داریم به ما سر بزنید

1522

گردو رو با اب و اب انار و رب انار و زردچوبه بار میذارم بعد از حدودا 2 ساعت مرغ رو بهش اصافه میکنم بعد از یکساعت یه قاشه رب گوجه و نمک بهش اصافه میکنم و نیم ساعت دیگه بجوشه اماده هست ده دقیقه مونده خاموش کنم فلفل بهش میزیم نوش جون 

1432
گردو رو با اب و اب انار و رب انار و زردچوبه بار میذارم بعد از حدودا 2 ساعت مرغ رو بهش اصافه میکنم بع ...

گردو خودش روعن میده من فقط اینجا دیدم که گردو یا مرغ رو تفت میدن ما شمالیها هیچی رو تفت نمیدیم مامانم گاهی با اردک درست میکنه یه وقتهایی هم خودم با گوشت قلقلی درست میکنم که اونم بعد از اینکه دو ساعت از پخت گردو گذشت گوشت قلقلی که شامل گوشت و پیاز اب گرفته و جعفری و کمکی نعناع خشک هست رو بهش اصافه میکنم و میذارم یکی دو ساعت جا بیافته 

گردو خودش روعن میده من فقط اینجا دیدم که گردو یا مرغ رو تفت میدن ما شمالیها هیچی رو تفت نمیدیم مامان ...

در نهایت یکی دو تیکه یخ کوچیک میندازیم داخلش که روغن پس بده

کاربر سابقم😊 حرف بد زدم تو تاپیکی که راجع به صیغه ساعتی بود کاربریمو گرفتن😥 خوب کاری کردم😊
دفعه اولم بود تو این سایتا اینترنت نوشته بود انقدر تفت بدین که تغییر رنگ بده

بعضی وقتا سایتا اون چیزایی ک میذارن اصیل نیس تجربه ها و ذائقه خودشونه.من خودم غذاهای بومی خودمونو سرچ ک زدم دیدم چقدر تغیبر داره با غذاهای اصیلمون. بیشترش برمیگرده ب تجربه. نگران نباش دفعه بعد بهترازالان میدرستی

1523

اگه میخواین فسنجونتون تلخ نشه و پرچرب باشه

قبلش گردوهای خرد شده رو بو بدین بعدم پوستشو بکنین

آسیاب کنید و بعد با پیاز رنده شده تفت بدین

عاااااالی میشه

من هربار همینکارو میکنم و فسنجونام معرکه میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

1606
1580
1610
1594
1479
1426
1588
1593
1506
1587
پربازدیدترین تاپیک های امروز
1550
224
29
1462
داغ ترین های تاپیک های امروز