حبوبات مثل نخود و لوبیا منابع گیاهی خوبی برای خانوم های باردار هستن. بعضیا میگن خوردن نخود و لوبیا باعث شده نوزادشون سقط بشه ولی این حرف هیچ پایه و اساس علمی نداره و خوردن نخود و لوبیا برای زنان باردار از چند جهت مفیده.
1. نخود و لوبیا سرشار از فیبر، پروتئین، آهن، فولات و کلسیم و همهی آنچه که بدن در دوران بارداری به آن نیاز دارد، میباشد.
2. فولات موجود در نخود و لوبیا یکی از ویتامینهای Bاست که به ویژه در 3 ماه اول برای سلامت مادر و جنین مفیده
اهمیت فولات برای جنین
اکثر زنان باردار به اندازه کافی فولات مصرف نمیکنن و در صورتی که مقدار کافی فولات به جنین نرسه میتونه باعث کم وزنی جنین و ابتلا به نواقص لوله عصبی نوزاد هنگام تولد بشه و همچنین در دوران بعدی رشد بیشتر از بقیه به عفونت ها و بیماری ها مبتلا بشه.
حبوبات به خصوص نخود و لوبیا به مقدار فراوون فولات دارن به شکلی که اگه شما در دوران بارداری به اندازه یک کاسه کوچیک نخود و لوبیا بخورید 90 درصد نیاز روزانه شما به فولات در دوران بارداری تأمین میشه.