هرکی یه جور درست میکنه ولی من اینجوری درست میکنم و شدید دوست دارم. عالی میشه به نظرم.
اسفناج هارو با دست تکه تکه های درشت میکنم و اول میذارم توماهیتابه ابش کشیده شه، بعد یه قاشق روعن میزنم و سرخ میکنم.
مرغ رو یکم زردچوبه و نمک مالی میکنم و کامل سرخ میکنم میذارم کنار.
تو همون روغن مرغ پیاز نگینی و یکی دو حبه سیر حلقه ای رو سرخ میکنم، یکم رب گوحه و یکم رب انار میزنم و تفت میدم.
مرغ رو به این مخلوط اضافه میکنم و تفت میدم.
آب کم به مرغ اضافه میکنم تا نیم ساعت بپزه.
اسفناج هارو به همراه الوهای خیس خورده_ الو جنگلی ترش و آلو ملس رو به شیرین_ اضافه میکنم.
نمک و فلفل میزنم و میذارم کامل جا بیفته.
الو استفناج باید رنگش تیره و آبش بسیاااااار کم باشه. انگار مخلوطی از آلو و اسفناج و مرغه فقط. باید کاملا علیظ باشه.