دوستم تاره ازدواج کرده ... پسره هم خونه اجاره کرده ... ( مدت ها با پسر عمش هم خونه بودن ) دوستم هم طفلی تازه رفته سر کار ...وضع شوهرش هم خوبه ... ولی درآمد دوستم اونقدر نیس مثلا یک شمش شوهرش...حالا میگه الان همش واسه اجاره خونه بهم فشار میاره که نصفشو تو باید بدی
میگفت بهش گفتم من قبض ها و خرج سوپر مارکت رو میدم گفته نه فقط اجاره خونه میگفت دیشی رفتم کلی ...
وااااا😓😓
روزای خوب تو راهن😍....دیروز گفت 52 نقطه ایران را میزنیم ، امروز در 50 ایالت کشورش فاجعه ملی اعلام میکند! هی قاتل قمارباز هرگز ایران و ایرانی را تهدید نکن.خدای ایران،خدای قاسم سلیمانی،خدای آن دست به ناحق جدا شده ویرانت خواهد کرد.....💢[کشور] باید تصفیه بشود از این مغزهای پوسیده ای که عاشق آمریکا هستند و عاشق غرب هستند.امام خمینی (ره)؛ ٠٧ آبان ١٣۵٨...........چه شاه باشی و تاج روی سرت باشد و کشور را به آمریکاییها بفروشی؛چه آخوند باشی و عمامه روی سرت باشد و همه چیز ایران را به ریش گفت و گو با آمریکاییها گره بزنی ، فرقی نداره ! به قول امام ما از شرّ محمدرضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودیها نجات نخواهیم یافت💜😔......مدیریت انقلابی شهر و مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال شهر ومزرعه خودرویی درست میکندو با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگمیدخندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی و غربگرا