ماهی قزل آلا رو روزقبل از پخت بخر بشور و آبشش ها رو دربیار .داخل شکم و روی پوست رو نمک و پودر فلفل سیاه آغشته کن بعد داخل شکم و دو طرف ماهی رو تکه های زنجبیل تازه و حلقه پیاز و سیر تازه بذار و روشو سلفون بکش و بذار تو یخچال.تا روز بعد.بعدش واسه داخل شکمش مرزه و ترخون تازه خورد شده و دو قاشق رب انار و کمی گردو خرد شده با آلو سیاه یا زشک قاطی کن.میتونی سبزیها رو با کمی رو غن زیتون یا کنجد تفت بدی بعد موار رو داخل شکمناهی بریز و شکمش رو بدوز سینی فر رو چرب کن کاغذ روغنی بنداز و روی کاغذ روغنی رو هم چرب کن و ناهی رو بذار و روشو فویل بکش طوریکه به پوست ماهی نخوره.بعد بذار طبقه وسط فر با حرارت کم بعد اینکه ناهی مغز پخت شد فویل رو بردار.روی پوست ناهی رو با ملایمت با فرچه زعفران و کره بزن.۵ دقیقه کمتر گریل رو روشن کن تا پوست ماهی کمی طلایی بشه.نوش جان