2733
2734

عزیزم شکم ماهی رو برش بده داخلشو تمیز کن وبعد توش الیمو ونمک فلفل و ادویه بزن ..واسه مواد داخلشم پیاز داغ کن گردو خردشده با زرشک وسبز مخصوص تفت بده اگه تمر هندی هم داشتی میتونی اب کنی با مواد مخلوط کنی وبعد شکم ماهی رو بدوز یا با خلال دندان ببند

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

ماهی قزل آلا رو روزقبل از پخت بخر بشور و آبشش ها رو دربیار .داخل شکم و روی پوست رو نمک و پودر فلفل سیاه آغشته کن بعد داخل شکم و دو طرف ماهی رو تکه های زنجبیل تازه و حلقه پیاز و سیر تازه بذار و روشو سلفون بکش و بذار تو یخچال.تا روز بعد.بعدش واسه داخل شکمش مرزه و ترخون تازه خورد شده و دو قاشق رب انار و کمی گردو خرد شده با آلو سیاه یا زشک قاطی کن.میتونی سبزیها رو با کمی رو غن زیتون یا کنجد تفت بدی بعد موار رو داخل شکم‌ناهی بریز و شکمش رو بدوز سینی فر رو چرب کن کاغذ روغنی بنداز و روی کاغذ روغنی رو هم چرب کن و ناهی رو بذار و روشو فویل بکش طوریکه به پوست ماهی نخوره.بعد بذار طبقه وسط فر با حرارت کم بعد اینکه ناهی مغز پخت شد فویل رو بردار.روی پوست ناهی رو با ملایمت با فرچه زعفران و کره بزن.۵ دقیقه کمتر گریل رو روشن کن تا پوست ماهی کمی طلایی بشه.نوش جان

2731
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730