2777
2789

من ۴ماهه عمل کردم از شانسم الرژی گرفتم و سرفه الانم مریض شدم و سرفه شدید

جا فتقم مش داره اما بعد این سرفه ها دردم گرفته. یعنی عود کرده مجدد؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرمنم چهر ماه پیش عمل کرد زیاد راه بره زیاد بشینه یا حتی زیاد حرص بخوره میگه درد دارم دکتر گف ...

عه منم همینجوری ام ما زنا کارامون از مردا بیشتر ب خدا کار خونه، بچه و... 

من از شانسم سرفه شدید گرفتم بخدا از ترس عمل مجدد حالت تهوع دارم

سرفمم قطع نمیشه چندتا متخصص رفتم

انگار هرچی پیشو میگیرم بدتر میشه

عه منم همینجوری ام ما زنا کارامون از مردا بیشتر ب خدا کار خونه، بچه و...  من از شانسم سرفه شدی ...

شوهرمن کارمند پشت میز نشینه

وقتی میاد خونه میگه اون سمتی ک عمل کردم دردش بیشتر از سمتیه ک هنوز عمل نشده

آخه فتق شوهرم دوطرفه بود دکتر گفت سمت راست دوسال دیگه عمل کن

یا رب نظر تو برنگردد...
شوهرمن کارمند پشت میز نشینه وقتی میاد خونه میگه اون سمتی ک عمل کردم دردش بیشتر از سمتیه ک هنوز عمل ...

اره راست میگه بنده خدا من شنیدم درد عمل از 1ماه تا1سال بعد عمل باقی میمونه حالا برا من سرفه های شدید بدترش کرده. 

ادم عمل میکنه درد نکشه عملا هام دردناک شدن

اره راست میگه بنده خدا من شنیدم درد عمل از 1ماه تا1سال بعد عمل باقی میمونه حالا برا من سرفه های شدید ...

نگران نباش چون مش داری خیالت از بابت عودش راحت باشه

چون زیاد سرفه کردی ب بخیه های داخلیت فشار اومده

درده اونه

وگرنه مشکل دیگه ای نیست

یا رب نظر تو برنگردد...
نگران نباش چون مش داری خیالت از بابت عودش راحت باشه چون زیاد سرفه کردی ب بخیه های داخلیت فشار اومده ...

قوربونت بشم ی کم ارومم کردی❤️انشاالله سربلندم کنه این فتق😄

ببخشید میشه بگین علائمتون چی بوده؟تو یه تایپیکتون خوندم بعد سزارین فتق گرفتین.از کجا متوجه شدین؟؟؟بیرون زدگی داشت؟فتیه کجا گرفتین؟فتق کشاله ران؟میشه توضیح بدین دردش چطوری بود و چطوری فهمیدین که این دردا از فتقه؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
ببخشید میشه بگین علائمتون چی بوده؟تو یه تایپیکتون خوندم بعد سزارین فتق گرفتین.از کجا متوجه شدین؟؟؟بی ...

سلام، بله من فتق کشاله ران داشتم درد شکمی و کشاله ران و اینکه نمیتونستم خیلی سرپا واستم موقع دفع کمی درد حس میشد گاهی نفخ تا ی بار خیلی بچمو بغل کردم وزنشم زیاده دردم زیاد شد بعد کم کم ی برجستگی خیلی کم دیده میشد با ی کم استراحت میرفت داخل، اما علایم جدیش ورم زیاد استخوان جلو لگنم بود بعد جراحی خوابید

چون علایم ظاهری نداشت هیچ پزشکی متوجه نمیشد حتی سونو هم رفت تا فقط ی دکتر سونوگراف تشخیص داد و بعد چندتا دکتر رفتن یکیش تشخیص سونو رو تایید کرد. چون علایم ظاهری نداشت 

سلام، بله من فتق کشاله ران داشتم درد شکمی و کشاله ران و اینکه نمیتونستم خیلی سرپا واستم موقع دفع کمی ...

ممنون که جواب دادین.راستش منم ۱۰ ماهه زایمان کردم.۴_۵ روز بعده زایمانم تقریبا جای عملمو زیر شکمم بشدتتتت میگرفت.ونگار چنگ میزدن.دردش بحدی بود که تا نشیمنم هم میگرفت.وقتی میگرفت درد سزارینو میتونستم تحمل کنم ولی این درد افتضاححححح بود.واسه کشیدن بخیه ک رفتم ب دکترم گفتم.وقتی معاینم کرد گفت خیلی نفخ داری و شکممو کلی فشار داد.تقریبا تا ۲۰ روز یه ماه این دردو داشتم.ولی رعد اون تقریبا همیشه زیرشکمم مخصوصا سمت راست درد داره ولی خب نه به شدت قبل.جوری شده ک کلا عادت کردم به این درده که باهام باشه.دردش جوریه ک مثلا سرفه میکنم،دراز کش باشم بخوام از جام بلند بشم،خم و راست میشم،یچز سنگین بلند کنم،تو خواب این پهلو به اون پهلو بشم، کلا با هر تحرکی سمت راست شکمم زیرش درد میگیره.مثل گرفتگیو کشیدگیه.کشاله ران سمت راستمم پامو یه کوچولو باز کنم یا تکون بدم درد میگیره...از رو پوستم چیزی مشخص نیس.همش برام سوال بود که این دردچیه تا زنداداشم چند روز پیش بهم‌گفت نکنه فتق گرفتی

۲_۳ ماه پیشم  همینجوری برای چکاپ رفتم سونوگرافی کلی دادم گفت همه چی اکیه

حالا نمیدونم چیه این دردا

درد شکمیتون‌ چجوری بوده؟

کشاله رانتون دردش چجوری بود؟کیا درد میگرفت؟

من سرفه نکنم یا تحرکی نداشته باشم اصلا هیچ دردی ندارم