ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببخشید میشه بگین علائمتون چی بوده؟تو یه تایپیکتون خوندم بعد سزارین فتق گرفتین.از کجا متوجه شدین؟؟؟بیرون زدگی داشت؟فتیه کجا گرفتین؟فتق کشاله ران؟میشه توضیح بدین دردش چطوری بود و چطوری فهمیدین که این دردا از فتقه؟
به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.
ببخشید میشه بگین علائمتون چی بوده؟تو یه تایپیکتون خوندم بعد سزارین فتق گرفتین.از کجا متوجه شدین؟؟؟بی ...
سلام، بله من فتق کشاله ران داشتم درد شکمی و کشاله ران و اینکه نمیتونستم خیلی سرپا واستم موقع دفع کمی درد حس میشد گاهی نفخ تا ی بار خیلی بچمو بغل کردم وزنشم زیاده دردم زیاد شد بعد کم کم ی برجستگی خیلی کم دیده میشد با ی کم استراحت میرفت داخل، اما علایم جدیش ورم زیاد استخوان جلو لگنم بود بعد جراحی خوابید
چون علایم ظاهری نداشت هیچ پزشکی متوجه نمیشد حتی سونو هم رفت تا فقط ی دکتر سونوگراف تشخیص داد و بعد چندتا دکتر رفتن یکیش تشخیص سونو رو تایید کرد. چون علایم ظاهری نداشت
سلام، بله من فتق کشاله ران داشتم درد شکمی و کشاله ران و اینکه نمیتونستم خیلی سرپا واستم موقع دفع کمی ...
ممنون که جواب دادین.راستش منم ۱۰ ماهه زایمان کردم.۴_۵ روز بعده زایمانم تقریبا جای عملمو زیر شکمم بشدتتتت میگرفت.ونگار چنگ میزدن.دردش بحدی بود که تا نشیمنم هم میگرفت.وقتی میگرفت درد سزارینو میتونستم تحمل کنم ولی این درد افتضاححححح بود.واسه کشیدن بخیه ک رفتم ب دکترم گفتم.وقتی معاینم کرد گفت خیلی نفخ داری و شکممو کلی فشار داد.تقریبا تا ۲۰ روز یه ماه این دردو داشتم.ولی رعد اون تقریبا همیشه زیرشکمم مخصوصا سمت راست درد داره ولی خب نه به شدت قبل.جوری شده ک کلا عادت کردم به این درده که باهام باشه.دردش جوریه ک مثلا سرفه میکنم،دراز کش باشم بخوام از جام بلند بشم،خم و راست میشم،یچز سنگین بلند کنم،تو خواب این پهلو به اون پهلو بشم، کلا با هر تحرکی سمت راست شکمم زیرش درد میگیره.مثل گرفتگیو کشیدگیه.کشاله ران سمت راستمم پامو یه کوچولو باز کنم یا تکون بدم درد میگیره...از رو پوستم چیزی مشخص نیس.همش برام سوال بود که این دردچیه تا زنداداشم چند روز پیش بهمگفت نکنه فتق گرفتی
۲_۳ ماه پیشم همینجوری برای چکاپ رفتم سونوگرافی کلی دادم گفت همه چی اکیه
حالا نمیدونم چیه این دردا
به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.